Tgrt Haber

HBO Max gitti, 'Max' geldi: Yeni platform kullanıma açıldı

Editör: Ömer Faruk Doğan / Kaynak: MacRumors
23 May 2023 14:04 - Güncelleme : 23 May 2023 14:05
HBO Max gitti, 'Max' geldi: Yeni platform kullanıma açıldı

Warner Bros. Discovery, HBO Max ve Discovery Plus'taki içeriklerin bir arada olacağı yeni 'Max' platformunu kullanıma sundu. Platformun 3 farklı abonelik seçeneği bulunuyor.

Warner Bros. Discovery, HBO Max ve Discovery Plus hizmetlerini birleştirerek yeni bir platform olan "Max"i hayata geçirdi. Kullanıcılara geniş bir içerik yelpazesi sunmayı hedefleyen bu platform, aylık 9.99 dolar gibi uygun bir fiyatla kullanıcılara sunulacak.

Max platformu, Warner Bros. şirketinin tüm hizmetlerini birleştirme stratejisinin bir parçası. Geçtiğimiz Nisan ayında dünyanın en büyük medya şirketlerinden WarnerMedia ile ünlü belgeselleriyle tanınan Discovery birleşimi tamamlandı. İki dev, 'Warner Bros. Discovery' adlı yeni kuruluş altında buluştu.

DİSCOVERY VE HBO BİR ARADA

WarnerMedia ile Discovery'nin birleşiminin ardından, HBO Max ve Discovery Plus'ın da tek çatı altında toplanacağı duyurulmuştu. Bu kapsamda yeni kurulan 'Max' platformu geçen ay resmen tanıtıldı, bugün itibarıyla da Amerika Birleşik Devletleri'nde kullanıma açıldı.

HBO Max ve Discovery Plus hizmetlerinin bir araya gelmesiyle, kullanıcılar daha önce ayrı ayrı abone olmak zorunda kaldıkları içeriklere tek bir platform üzerinden erişebilecekler.

HBO Max gitti, 'Max' geldi: Yeni platform kullanıma açıldı

Max; bütün HBO dizilerini ve filmlerini, Max Orijinal içeriklerini, DC Universe, Cartoon Network ve Adult Swim yapımları başta olmak üzere Warner Bros. içeriklerini kullanıcılara sunacak. Aboneler ayrıca aylık 9.99 dolar karşılığında Discovery'nin belgeselleri dahil tüm yeni yapımlara bu platformda erişebilecek.

Halihazırda HBO Max aboneliği bulunanlar hiçbir fiyat ve plan değişikliği olmadan Max'i kullanmaya başlayabilecek. Bazı platformlarda, HBO Max uygulaması otomatik olarak Max'e güncellenecek. Bunun dışındaki kullanıcılardan Max uygulamasını yeniden indirmeleri istenecek.

Discovery+ müşterileri ise isterlerse Max'e ayrıca abone olmaları gerekiyor. Çünkü şirket, Discovery Plus'ı tamamen kapatmadı ve bağımsız bir platform olarak sunmaya devam edecek.

Max platformunun abonelik seçenekleri ve fiyatlarını şu şekilde sıralayabiliriz:

  • Max Reklamlı: Ayda 9,99$ veya yılda 99,99$. 2 eşzamanlı izleme, reklamlı, 1080p çözünürlük, indirme yok ve 5.1 surround ses kalitesi mevcut.
  • Max Reklamsız: Ayda 15,99$ veya yılda 149,99$. 2 eşzamanlı izleme, 1080p çözünürlük, 30 indirme ve 5.1 surround ses kalitesi mevcut.
  • Max Ultimate Reklamsız: Ayda 19,99$ veya yılda 199,99$. 4 eşzamanlı izleme, 4K UHD, 100 indirme ve Dolby Atmos ses kalitesi mevcut.

Max platformunun Türkiye'ye gelip gelmeyeceği henüz belli değil. Daha önce Warner Bros. Discovery, HBO Max'i Türkiye'de kullanıma sunma planını açıklamıştı ancak bunu iptal etmişti.

Kaynak: MacRumors

Derleme: Ömer Faruk Doğan

Kaynak: MacRumors
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...