Tgrt Haber

HDP'den kritik Öcalan açıklaması

03 Kasım 2015 16:43 - Güncelleme : 16 Şubat 2022 12:14
HDP'den kritik Öcalan açıklaması

HDP, HDK, DTK ve DBP eşbaşkanlarının HDP Genel Merkezi'nde gerçekleştirdiği toplantı sonrası Öcalan'a ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.

HDP, HDK, DTK ve DBP eşbaşkanlarının HDP Genel Merkezi'nde gerçekleştirdiği toplantı sonrası yapılan açıklamada, "7 aydır İmralı'da tecrit altında tutulan Öcalan'ın yeniden ve daha etkili bir şekilde rolünü oynayabileceği koşulları da oluşturarak, parlamento çözüm sürecinin merkezi haline getirilebilir. Demokratik, sivil özgürlükçü bir anayasa ile birlikte ülkemiz hak ettiği kurumsal ve köklü demokrasi yolunda çok önemli adımları bu dönemde atabilir" ifadeleri kullanıldı.

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Yusuf 4 Kasım 2015 07:19

Savaş herkesle barış sadece onuru şerefi olan insanlarla yapılır oda sizde yok.

Hamdi 3 Kasım 2015 21:20

Çözüm süreci istemiyoruz pkk bitene kadar operasyonlar devam edecek

İlker 3 Kasım 2015 17:14

Hadi lan hadiiiii, bak işine. Yeter artık nedir bu Apo sevdanız ,çalışın çalışın. Apoya harcadığınız mesaiyi ülkemize ve milletimize hasrcasaydınız ,ülkemiz şimdi belkide ihya olurdu. Bu ülke hepimize yeter, ama derdiniz ülke ve millet refahı huzuru değil. Sadece bölmek

Sonraki Haber Yükleniyor...