Tgrt Haber

Hüsnü Şenlendirici neden yok? Hüsnü Şenlendirici Şarkılar Bizi Söyler'den ayrıldı mı?

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT HABER
15 Nisan 2023 13:16 - Güncelleme : 15 Nisan 2023 14:13
Hüsnü Şenlendirici neden yok? Hüsnü Şenlendirici Şarkılar Bizi Söyler'den ayrıldı mı?

Cumartesi günlerinin sevilen programı Şarkılar Bizi Söyler'in sunuculuğunu Sibel Can, Hüsnü Şenlendirici ve Hakan Altun üstleniyor. Bugün yeni bölümüyle izleyici karşısına çıkacak programın konukları arasında Resul Dindar, İsmail Altunsaray, Ender Balkır, Tuğçe Kandemir, Kaan Kısaparmak ve Çoşkun Sabah yer alıyor. Şarkılar Bizi Söyler'in yeni bölüm fragmanında Hüsnü Şenlendirici yer almadı. İşte, nedeni!

Büyük bir ilgiyle izlenen Şarkılar Bizi Söyler'in yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Yeni bölüm fragmanında sunucular arasında yer alan Hüsnü Şenlendirici​'nin olmaması dikkat çekti. İzleyiciler, Hüsnü Şenlendirici Şarkılar Bizi Söyler'den ayrıldı mı? sorusunun yanıtını araştırmaya başladı. 

ŞARKILAR BİZİ SÖYLER'İN KONUKLARI KİMLER?

  • Resul Dindar,
  • İsmail Altunsaray,
  • Ender Balkır,
  • Tuğçe Kandemir,
  • Kaan Kısaparmak,
  • Çoşkun Sabah

ŞARKILAR BİZİ SÖYLER'DE HÜSNÜ ŞENLENDİRİCİ NEDEN YOK?

Bu akşam yayınlanacak Şarkılar Bizi Söyler'de Hüsnü Şenlendirici yer almayacak. Bağırsak kanserine yakalanan Hüsnü Şenlendirici'nin tedavisi devam ediyor.  

Hüsnü Şenlendirici neden yok? Hüsnü Şenlendirici Şarkılar Bizi Söyler'den ayrıldı mı?

HÜSNÜ ŞENLENDİRİCİ'NİN SON SAĞLIK DURUMU!

Sosyal medya hesabından son sağlık durumuyla ilgili açıklama yapan Hüsnü Şenlendirici; "Sevgili dostlarım, arkadaşlarım, sevenlerim... Geçen hafta yaptırdığım rutin kontroller sonrasından doktorlarımın tavsiyesi ile bir operasyon geçirdim. Sağlık durumum gayet iyi, kontrol amaçlı birkaç gün daha hastanede olacağım. Geçmiş olsun dilekleriniz için her birinize çok teşekkür ederim. Kısa bir ara sonrasında hem ekranlarda hem de konserlerimde sevenlerimle buluşacağım" dedi. 

ŞARKILAR BİİZ SÖYLER YENİ BÖLÜM FRAGMANI!

Kaynak: TGRT HABER
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...