Tgrt Haber

Iğdır'daki kazadan kötü haber: Ölü sayısı arttı

20 Şubat 2017 13:35 - Güncelleme : 16 Şubat 2022 12:12
Iğdır'daki kazadan kötü haber: Ölü sayısı arttı

Iğdır'ın Nahcivan'a açılan Dilucu Sınır Kapısı yakınlarında karayolunda bu sabah iki yolcu otobüsü çarpıştı. Kazada ilk bilgilere göre 8 kişi öldü, 20 kişi yaralandı. Olay yerine ambulanslar sevk edildi.

Iğdır Valisi Ahmet Turgay Alpman, Iğdır-Aralık karayolu üzerinde iki otobüsün çarpışması sonucu ilk bilgilere göre 6 kişinin hayatını kaybettiğini ve 20 kişinin de yaralandığını söylemişti.

ÖLÜ SAYISI 8'E YÜKSELDİ

Dilucu Sınır Kapısına 20 kilometre kala, TİGEM (Tarım İşletmeleri Genel Müdürlüğü) çiftliği yakınındaki kazada, kafa kafaya çarpışan otobüslerin ayrılmasıyla ölenlerin sayısı 8'e yükseldi. Otobüs sürücüleri Ali Karadağ (44) ve Hüseyin Otan'la (38) birlikte, kaza yerinde TIR şoförü Okay Turan'ın (40) da cesedi bulundu.

İKİ YOLCU OTOBÜSÜ ÇARPIŞTI!

Iğdır-Nahçivan Karayolunda henüz sürücüleri ve plakaları belirlenemeyen iki yolcu otobüsü sis ve hatalı sollama nedeniyle çarpıştı.

Kazada 8 kişi öldü, 20 kişi yaralandı. Olay yerine çok sayıda ambulans, arama kurtarma ekibi ve jandarma sevk edildi.

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...