Tgrt Haber

IP Man oyuncuları kimler? IP Man konusu nedir, nerede çekildi?

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT HABER
18 Temmuz 2023 16:13 - Güncelleme : 18 Temmuz 2023 17:39
IP Man oyuncuları kimler? IP Man konusu nedir, nerede çekildi?

Devam filmleri bulunan IP Man filmi, Wing Chun ustasının yaşam olaylarına dayanan bir dizi Hong Kong dövüş sanatları filmidir. İlk filmi 2018 yılında çekilen filmin yönetmenliğini Wilson Yip üstleniyor.

IP Man hikayesi ikinci Çin-Japon Savaşı sırasında Foshan şehrinde meydana gelen olaylara odaklanmaktadır. Ünlü oyuncuların yer aldığı film bu akşam Star TV ekranında yayında olacak. Dövüş sahnelerinin ağırlıkta olduğu film gişede bekelenenin üzerinde başarı gösterdi.  

IP MAN OYUNCULARI 

Dennis To - Yip Man

Donnie Yen

Yuan Li Ruo Xin - Qing Chuan

Chang Qinyuan - Cheung Wing-Sing

Tong Xiaohu

Simon Yam

Hiroyuki Ikeuchi

Louis Fan Michael Wong - San Ye

IP MAN KONUSU NEDİR?

Polis olarak görev yaptığı dönem Ip Man, bir çete liderini tutuklar. Ancak çete liderinin gizemli bir şekilde ölmesinin üzerine Ip Man cinayetle suçlanır. Bu durumun ardından gangsterin kızı babasının intikamını almak için harekete geçer. Polis gücünden ayrılmak zorunda kalan Ip Man bu sırada, yakında Japon ordusunun Guangzhou'ya gelişiyle de mücadele etmek zorunda kalır.

IP MAN NEREDE ÇEKİLİYOR? 

Ip Man filmi için asıl temel çekimler Mart 2008'de başladı ve Ağustos ayında sona erdi; Foshan'ı mimari olarak yeniden yaratmak için Şanghay'da çekimler yapıldı.

Kaynak: TGRT HABER
300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...