Tgrt Haber

İran’dan Türkiye'ye uyarı! Yapmayın

16 Şubat 2016 08:07 - Güncelleme : 16 Şubat 2022 11:59
İran’dan Türkiye'ye uyarı! Yapmayın

Türkiye ve Suudi Arabistan’ın Suriye’ye askeri müdahalede bulunabileceğine yönelik haberlere Tahran’dan tepki geldi

İran Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Hüseyin Cabir Ensari, Ankara ve Riyad’ın Suriye’ye müdahalesinin sadece sorunu daha da büyüteceğini söyledi. İran’ın yarı resmi Fars Ajansı’nın haberine göre Ensari, "İran, bölgesel ve uluslararası müdahaleler nedeniyle sorunun daha da karmaşık ve çok katmanlı hale geldiğini düşünüyor. Suriye hükümetiyle eşgüdüm içinde yapılmayan her yeni müdahale sorunu daha da karmaşıklaştırıp terörist saldırıların artmasına yol açacaktır" dedi.
 
Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Ensari, "Suriye’de bazı kesimlerin izlediği saldırgan politikalar bugüne kadar hiçbir yere varmadığı gibi, aynı yolda yürümekle aynı sonucun alınacağı da açıktır. Askeri müdahaleye kalkışmadan önce bütün ülkelerin bu faktörleri hesaba katmasını ümit ediyoruz" diye konuştu.

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Altay22 Şubat 2016 23:44

Adi köpek rus itinin ve sizin suriyede ne isiniz var ozaman diye sormazlar mı

hbyurt20 Şubat 2016 11:41

Ilginc fransa rusya amerika bombaliyor almanya havata yakit ucagi gönderiyor destekliyor onlara sesi cikmayan iran bize gelince bülbül kesildi

FEDAİ16 Şubat 2016 15:42

Ensari;Siz ne biçim MÜSLÜMAN&tt2;sınız?.Niye?.Kutsal kitabımız KURHAN.Dinimiz;İSLAM.RABBİMİZ,ALLAHHülasa;Nedir bu düşmanlık?.Umutma Şahın torunları Almanyada fırsatını kolluyorlar.Zamanı gelince okuyacaklar sizlerin canlarını.Yol erken ,birlik ol Türk kardeşlerin ile gavurdan yar olmaz.Humeyni zamanında Türkiyedeki beğenmedikleriniz size yardım ettiler.Ama ne kanaattır iman itikat şeytan yolunda.Bir daha düşün iran ;yarın size gelecekDemokrasi çılgınlığı o zaman anlayacaksınız ama iş işten geçmi

Ayşe Gül16 Şubat 2016 09:17

İran niye müdahale ediyor o zaman?

Sonraki Haber Yükleniyor...