Tgrt Haber

İş adamı Bektaş Erdugan kimdir?

17 Aralık 2022 16:36 - Güncelleme : 17 Aralık 2022 17:41
İş adamı Bektaş Erdugan kimdir?

Soft Yıkama’nın sahibi Bektaş Erdugan, iş dünyasındaki başarılarını ringe taşıdı. Kickboks’taki madalyalarıyla spor dünyasında dikkatleri üzerine çeken Erdugan’ın hayatı merak konusu. İşte başarılı iş adamı ve sporcu hakkında bilinmeyenler...

Bektaş Erdugan, 24 Mart 1980 tarihinde İstanbul’da doğdu. Çorumlu Meryem-Ali Erdugan çiftinin üç çocuğundan biri olan Erdugan, Bağcılar ve Bahçelievler çevresinde büyüdü. İş hayatına henüz 13-14 yaşlarındayken adım atan, bir yandan da eğitimine devam eden Bektaş Erdugan, Yıldız Teknik Üniversitesi​ Makina Mühendisliği Bölümü’nden mezun oldu.

TEKNİSYENLİKTEN YIKAMA SEKTÖRÜNE

Bektaş Erdugan, bir dönem tesisat işiyle ilgilendi. Basınçlı buhar kazan imalatı, kat kaloriferi, yüzme havuzu, doğalgaz gibi alanlarda faaliyetlerde bulunan Erdugan, 2003 yılında yıkama sektörüne girdi. Bağcılar-Güneşli’de Soft Yıkama adında bir firması bulunan Erdugan, evli ve bir erkek çocuk babası.

SPOR YAŞAMI KUPA VE  ÖDÜLLERLE DOLU

Henüz 15 yaşındayken merak sardığı dövüş sporlarında profesyonelliğe adım atan ve kickboks’taki başarılarıyla spor dünyasında adından sıkça söz ettirmeye başlayan Bektaş Erdugan’ın çok sayıda kupa ve ödülleri bulunuyor. Sosyal medya paylaşımlarıyla da dikkat çeken Erdugan’ın başarılarını yakından izleyen geniş bir takipçi kitlesi bulunuyor.

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...