Tgrt Haber

İşkar teknoloji'den yeni cilt bakım markası: COSNEFF

25 Ekim 2024 09:09 - Güncelleme : 25 Ekim 2024 09:15
İşkar teknoloji'den yeni cilt bakım markası: COSNEFF

2008 yılından bu yana medikal kozmetik sektöründe Türkiye’nin en büyük epilasyon cihaz üreticilerinden biri olmanın gururunu yaşayan İŞKAR TEKNOLOJİ, bu başarısını yeni cilt bakım markası COSNEFF ile taçlandırıyor. Ürünler, global markalarla aynı kalitede, üstelik yerli üretim avantajlarıyla, ulaşılabilir fiyata sunuluyor.

Güçlü AR-GE çalışmaları ve uluslararası tecrübelerle tasarlanan COSNEFF, Alman​ ve Türk​ kimyagerler tarafından geliştirilen formülleriyle dikkat çekiyor. Yüksek kaliteyi ve hızlı sonuçları bir araya getiren ürünler, dünyada etkisi klinik çalışmalarla ispatlanmış cilt dostu içeriklerden oluşuyor. COSNEFF ürünleri, zararlı kimyasallar ve alerjenler içermeyen içerikleri ve hoş kokularıyla, kullanıcılarına pratik ve güvenli bir cilt bakım deneyimi sunuyor.

İşkar teknoloji'den yeni cilt bakım markası: COSNEFF - 1. Resim
 
Günlük ve haftalık temizleyiciler, özel bakım serumları, nemlendiriciler, güneş koruyuculardan vücut bakım ürünlerine kadar geniş bir yelpazede seçenek sunan COSNEFF, kısa sürede gözle görülür sonuçlar vadediyor.

İşkar teknoloji'den yeni cilt bakım markası: COSNEFF - 2. Resim

İŞKAR teknoloji kalitesi ve güvencesiyle sunulan COSNEFF, cildine değer veren herkesi daha sağlıklı ve güzel bir ciltle buluşturmayı hedefliyor.

İşkar teknoloji'den yeni cilt bakım markası: COSNEFF - 3. Resim

Seçkin güzellik merkezlerinde uygulama yapılan ve satışa sunulan ürünlerle ilgili detaylı bilgi için cosneff.com.tr adresini ziyaret edebilir, güzellik yolculuğunuza hemen başlayabilirsiniz.

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...