Tgrt Haber

İsmail Hacıoğlu ile Duygu Kumarki 2020 yılında boşanmıştı

Editör: Sumru Tarhan / Kaynak: TGRT Haber
27 Ağustos 2024 13:14 - Güncelleme : 27 Ağustos 2024 13:21
İsmail Hacıoğlu ile Duygu Kumarki 2020 yılında boşanmıştı

Televizyon ekranlarında görmeye alışkın olduğumuz İsmail Hacıoğlu'nun eski eşi Duygu Kumarki ile yeniden birlikte olması gündemde yer almıştı. İkilinin yollarını yeniden ayırmasının ardından kimdir, kaç yaşında gibi sorular da merak edildi.

5 Şubat 2016 yılında evlenen ikili 2020 senesinde yollarını ayırmıştı. Ekranlarda görmeye alışkın olduğumuz İsmail Hacıoğlu'nun eski eşi Duygu Kumarki'nin Instagram hesabını kapatmasıyla beraber hayatına dair bilgiler de merak edildi.

İSMAİL HACIOĞLU İLE DUYGU KUMARKİ AYRILDI MI?

Eskiden evli olan çift boşanmasının üzerinden yıllar geçtikten sonra yeniden denemişti. İkili yollarını ayırdığını "Eski eşim İsmail Hacıoğlu ile yeniden ortak bir yaşam sürmeye başlamıştık. Bir süre önce konuşarak ortak hayatımıza son vermiş bulunmaktayız. Ebeveyn olarak kızımızla aktivitelerimizde bizi yan yana göreceğinizi belirtmek isteriz" sözleri ile açıklamıştı.

Kumarki, Instagram hesabında olan 'Hacıoğlu' soyadını kaldıramamasından dolayı yeni hesap açtığını duyurdu.

İsmail Hacıoğlu ile Duygu Kumarki 2020 yılında boşanmıştı - 1. Resim

DUYGU KUMARKİ KİMDİR?

20 Şubat 1983 tarihinde doğan isim dansçı ve vokalisttir.

Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nde eğitim alan isim dansçılıkla yoluna devam ederken İsmail Hacıoğlu ile evliliğinden Yemin adından bir kızı oldu. 2020 senesinde ayrılan çift 2024 yılında yeniden ilişkisine başlarken geçtiğimiz günlerde sonlandırdıklarını açıkladı.

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...