Tgrt Haber

İstanbul'da alarm! Hareketli dakikalar, camiden anonslar yapılıyor

07 Haziran 2016 11:46 - Güncelleme : 16 Şubat 2022 12:13
İstanbul'da alarm! Hareketli dakikalar, camiden anonslar yapılıyor

İstanbul Vezneciler'de çevik polis otobüsüne bombalı saldırının yapıldığı alanda birazdan tedbiren kontrollü patlama yapılacak. Camiden bölgenin boşaltılması için anons yapıldı, bölge boşaltılıyor. patlamada 7 polis şehit oldu, 4 vatandaşımız hayatını kaybetti. 3'ü ağır 36 kişi de yaralı...

Anadolu Ajansı, bomba imha ekiplerinin, olay yerindeki şüpheli beyaz renkli minibüste tuzaklama ihtimaline karşı inceleme yaptığını bildirdi. Bölge boşaltılıyor. Camiden çevredeki vatandaşlara emniyet şeridine yaklaşılmaması, kontrollü patlama yapılacağı anonsu geçiliyor.

“KONTROLLÜ PATLAMA YAPILACAK”

Anonsta, “Kontrollü olarak patlatma yapılacaktır. Bu sebepten dolayı görevlilerimiz dikkatli olsunlar, sivillerimiz de lütfen emniyet görevlilerimizin ikazlarına uyarak çalışmalarına yardımcı olsunlar” denildi.

7 POLİS ŞEHİT OLDU, 4 SİVİL HAYATINI KAYBETTİ, 36 YARALI VAR

Çevik kuvvet aracının geçişi sırasında meydana gelen patlamada 7 polis şehit oldu, 4 vatandaşımız hayatını kaybetti. 3’ü ağır 36 kişi de yaralı. Patlamanın ardından bölgeden de silah sesleri yükseldi. Saldırı sonrası bölgeye çok sayıda ambulans sevk edildi. Olayın Çevik Kuvvet’in nöbet değişimi sırasında yaşandığı yönünde bilgiler var.

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...