Tgrt Haber
Aktüel - Aktüel
7 saat 21 dakika önce

Hayalet sınıflar ile devamsızlık ve not garantisi sunuluyor

Bazı özel okullarda lise son sınıf öğrencileri için yasal olmamasına rağmen "hayalet sınıf" yöntemini uygulayarak belirli bir ücret karşılığında devamsızlık ve not garantisi sunuyor.
Aktüel - Aktüel
7 saat 34 dakika önce

İnci Taneleri Semiramis karakterini Bestemsu Özdemir oynuyor

Kanal D ekranlarında yayınlanan İnci Taneleri'nin yeni sezonunun başlamasına sayılı günler kaldı. Yeni sezonda senaryoya dahil olan Semiramis kim sorusu gündeme geldi. Ayrıca karakteri oynayan Bestemsu Özdemir kimdir, kaç yaşında gibi sorular da izleyiciler tarafından araştırılıyor.
Aktüel - Aktüel
8 saat 23 dakika önce

Basketbol A Milli Takım başantrenörü Ergin Ataman Panathinaikos'ta görev alıyor

Fenerbahçe Spor Kulübü tarafından yapılan açıklamanın ardından Basketbol A Milli Takım başantrenörünün kim olduğu gündem oldu. Ayrıca Ergin Ataman'ın hangi takımda olduğu da araştırılan konular arasında yer aldı.
Aktüel - Aktüel
8 saat 34 dakika önce

Sadakataşı Lübnan’a acil yardım ulaştırdı

İsrail’in saldırılar gerçekleştirdiği Lübnan’da yüzbinlerce insan ülkenin kuzeyine göç etti. Evlerini terk eden Lübnan halkına Sadakataşı Derneği tarafından acil yardım ulaştırıldı.
Aktüel - Aktüel
8 saat 39 dakika önce

Türkiye'nin ilk milli ağ çözümü SD-WAN tanıtıldı

Azerbaycan’ın başkenti Bakü’de düzenlenen International Defense Exhibition Fuarı'ndao kritik verilerin, yüksek güvenlikli ve milli şifreleme algoritmaları sayesinde güvenli olarak iletilmesini sağlayan Türkiye'nin ilk ve tek milli ağ çözümü SD-WAN tanıtıldı.
Aktüel - Aktüel
10 saat 11 dakika önce

PAOK 1875 yılında İstanbul'da kurulduktan sonra Yunanistan'a taşındı

Galatasaray bu akşam UEFA Avrupa Ligi'nde ilk maçına PAOK karşısında çıkıyor. Karşılaşmanın başlamasına saatler kala PAOK hangi ülkenin takımı sorusu gündeme geldi. Ayrıca PAOK'un Türk takımlarına olan istatistikleri de merak ediliyor.
Aktüel - Aktüel
10 saat 25 dakika önce

İtfaiye Haftası 25 Eylül-1 Ekim tarihlerinde kutlanacak

İtfaiye Haftası, Türkiye’de her yıl 25 Eylül- 1 Ekim tarihleri arasında itfaiyecilerin toplumdaki önemli rollerine dikkat çekmek amacıyla kutlanır.
Aktüel - Aktüel
10 saat 41 dakika önce

Kızılcık Şerbeti Ezgi karakterini Duygu Kocabıyık oynuyor

Show TV ekranlarında yayınlanan kızılcık şerbeti 3. sezonuna hızlı bir giriş yaptı. İzleyicilerin yeni sezonla ilgisini çeken Kızılcık Şerbeti'nde Ezgi karakterinin kim olduğu gündem oldu. Ayrıca karakteri oynayan Duygu Kocabıyık kimdir, kaç yaşında soruları da izleyiciler tarafından araştırılıyor.
Aktüel - Aktüel
10 saat 41 dakika önce

İzmir’in beş ilçesinde su kesintisi yaşanacak

İZSU kesinti programına göre 25 Eylül Çarşamba (bugün) İzmir’in Aliağa, Bayındır, Bayraklı, Tire ve Urla olmak üzere beş ilçesinde su kesintisi yaşanacak.
Aktüel - Aktüel
11 saat 4 dakika önce

25 Eylül maç takvimine göre bu akşam Galatasaray PAOK karşılaşması oynanacak

UEFA Avrupa Ligi maçları bu akşam itibarıyla başlıyor. 25 Eylül Perşembe günü oynanacak olan müsabakaların saati ve kanalı netleşti.
Aktüel - Aktüel
11 saat 57 dakika önce

Kış saati uygulaması Avrupa ülkelerinde kullanılıyor

Ekim ayının yaklaşmasıyla beraber kış saati uygulaması gündeme geldi. Önümüzdeki ay Almanya, Fransa ve Belçika başta olmak üzere Avrupa’da bazı ülkeler saatlerini geriye alacak.
Aktüel - Aktüel
12 saat 3 dakika önce

Mike Tyson-Jake Paul maçı 15 Kasım'da Netflix'te yayınlanacak

Dünyanın en popüler Youtuberlarından biri olan Jake Paul ile efsane boksör Mike Tyson'un karşı karşıya geleceği boks maçının ne zaman yapılacağı belli oldu. Son açıklanan bilgilere göre ayrıca Mike Tyson-Jake Paul maçının nerede, hangi kanalda yayınlanacağı da duyuruldu.
Aktüel - Aktüel
12 saat 3 dakika önce

Osimhen Galatasaray'ın Avrupa Ligi maçlarında oynayacak

UEFA Avrupa Ligi maçları kapsamında bugün Galatasaray ile PAOK karşı karşıya gelecek. Karşılaşmanın başlamasına saatler kala taraftarların gündeminde Osimhen Avrupa'da oynayacak mı sorusu yer alıyor.
Aktüel - Aktüel
12 saat 39 dakika önce

MasterChef dokunulmazlık mücadelesini kırmızı takım kazandı

MasterChef programının 24 Eylül Salı günü yayınlanan bölümünde dokunulmazlığın sahibi olan takım merak konusu oldu. Yarışmacılar dokunulmazlığın sahibi olmak için en lezzetli çay saati menüsü için kıyasıya mücadele etti.
Aktüel - Aktüel
12 saat 56 dakika önce

Eczacılar Günü Türkiye'de 14 Mayıs'ta, dünyada ise 25 Eylül'de kutlanıyor

Sağlık sektörünün en önemli mesleklerinden bir tanesi olan eczacıların, günün ne zaman olduğu merak konusu olurken 14 Mayıs mı, 25 Eylül mü sorusu gündeme geldi.
Aktüel - Aktüel
13 saat 32 dakika önce

Beşiktaş'ın Avrupa Ligi maçı 26 Eylül Perşembe günü TRT 1'de yayınlanacak

UEFA Avrupa Ligi'nde Ajax-Beşiktaş karşılaşması oynanacak. Ajax-Beşiktaş maçının hangi kanalda yayınlanacağı merak edilirken karşılaşmanın saati, nerede oynanacağı da araştırılan konular arasında yer aldı.
Aktüel - Aktüel
13 saat 40 dakika önce

Fenomen isimli program 30 Eylül Pazartesi günü yayınlanacak

Oyuncuların eski karakterlerini anlatacağı Fenomen isimli program 30 Eylül Pazartesi günü YouTube üzerinden yayınlanacak.
Aktüel - Aktüel
24 Eylül 2024 - 17:02

Discord'da 24 Eylül 2024 Salı günü bağlantı sorunları yaşanıyor! Kullanıcılar hat yok hatası alıyor

Dünyanın en popüler sesli ve yazılı mesajlaşma uygulaması olan Discord'da bazı teknik sorunlar yaşanıyor. Kullanıcılar Discord hat yok hatası ile karşılaşıyor. Yaşanan bağlantı sorunlarının ardından Discord çöktü mü sorusu gündeme geldi.
Aktüel - Aktüel
24 Eylül 2024 - 17:01

UEFA Avrupa Ligi maçları yarın oynanacak

UEFA Şampiyonlar ve Avrupa Ligi'nde mücadeleler sürüyor. Tüm dünyanın yakından takip ettiği liglerde oynanacak olan maçların saati ve günleri de belirlendi. Futbolseverler bugün Şampiyonlar Ligi maçı var mı, yok mu araştırmaya başladı.
Aktüel - Aktüel
24 Eylül 2024 - 16:54

İsmail Kartal'ın Fenerbahçe'ye geleceği iddiası yalanlandı

Fenerbahçe-Galatasaray derbisinin ardından Ali Koç'un İsmail Kartal'ı aradığı iddia edilmişti. İddiaların ardından İsmail Kartal Fenerbahçe'ye gelecek mi sorusu gündeme geldi. Konuyla ilgili Fenerbahçe sosyal medya hesabından açıklama yaptı.
Sona Git