Tgrt Haber

İşte AK Parti'nin 3. olduğu tek il!

17 Kasım 2015 11:40 - Güncelleme : 16 Şubat 2022 12:14
İşte AK Parti'nin 3. olduğu tek il!

Başbakan Davutoğlu açıkladı, 'Partimiz 7 bölgede de 1. olmayı başardı, 63 ilde birinciyiz. Sadece bir ilde 3. parti olduk.'

İşte Başbakan Davutoğlu'nun konuşmasından satırbaşları; Partimiz şimdiye kadar girdiği seçimlerdeki en yüksek oyu almıştır. 7 Haziran seçimine göre 4.8 milyon fazla oy aldık.
* Partimiz 7 bölgede de 1. olmayı başardı, 63 ilde birinciyiz. Sadece bir ilde 3. parti olduk.
SADECE BİR İLDE 3. PARTİ OLDUK
* 3 ilde vekil çıkaramadık. Ama ben vekillerime dedim ki kendi illeriniz için ne kadar çalışıyorsanız Şırnak, Hakkari ve Tunceli için daha fazlasını yapın. 
(AK Parti'nin 3 parti olduğu il Tunceli'dir)
* Buradan talimat veriyorum sizlere. Bu illerde birinci olacağız.
"MUHALEFET LİDERLERİNE TAVSİYEM..."
* CHP Ege ve Marmara dışında bir varlık gösteremedi. Toplamda 6 ilde birinci oldu. Bu illerde de öteki dönem biz birinci olacağız. Muhalefet partileri 34 ilde vekil çıkaramadı. 
* MHP'nin durumu CHP'den daha kötü. Hiçbir elde birinci parti olamadı. 7 Haziran'a göre vekil sayısı düştü.  Osmaniye ilçemizi ayrıca kutluyorum.
* HDP'de 1 milyon oy kaybetti. Bu 1 milyon oy Türkiye idealine hiç olmayan HDP'ye en iyi cevaptı.
*HDP 60 ilde milletvekili çıkaramadı. Sırtını dağa dayayanlar değil sırtını dağ gibi bu millete dayayanlar kazandı.
* Kılıçdaroğlu, Bahçeli ve Demirtaş'a tavsiyem: Genel merkezleri haritayla döşesinler. Vekil çıkaramadıkları haritaya iyi baksınlar. Bir de AK Parti'nin haritasını yanına koyup ders alsınlar.

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...