Tgrt Haber

İzmir-Midilli sefer ücretleri ne kadar, kaç TL? İzmir-Midilli feribot seferleri fiyatı!

Editör: Sumru Tarhan / Kaynak: TGRT Haber
26 Şubat 2024 13:54 - Güncelleme : 26 Şubat 2024 14:07
İzmir-Midilli sefer ücretleri ne kadar, kaç TL? İzmir-Midilli feribot seferleri fiyatı!

İzmir Büyükşehir Belediyesinin İzmir - Midilli feribot seferlerini duyurmasının ardından İzmir - Midilli sefer ücretleri ne kadar merak edildi. Yaz aylarına yaklaşmamızla beraber İzmir - Midilli feribot seferlerinin fiyatını araştıran vatandaşlar seferlerin ne zaman başlayacağını da araştırdı. İşte merak edilenler...

Haftada iki kez olmak üzere planlanan İzmir​ - Midilliferibot​ seferlerinin ücretinin ne kadar olduğu merak edilenler arasında yer aldı. İzmir Büyükşehir Belediyesinin, İzmir ve Midilli arasında gerçekleşecek olan seferlerini açıklamasıyla beraber İzmir - Midilli seferlerinin ne kadar olduğu da gündeme geldi.

İZMİR - MİDİLLİ FERİBOT SEFERLERİ ÜCRETİ NE KADAR?

Cuma günü hareket edecek olan seferlerde 0-7 yaş tek yön euro olurken, 8-18 yaş tek yön 22,5 euro olacak. Gidiş- dönüş 34 euro olurken tam bilet tek yön 45 euro olacak. Gidiş - dönüş 68 euro olacak.

Çarşamba günü hareket edecek olan seferlerde ise 0-7 yaş tek yön 5 euro, gidiş - dönüş 8 euro olurken, 8-18 yaş tek yön 20 euro olacak. Gidiş dönüş 30 euro, tam bilet tek yön ise 40 euro olurken gidiş dönüş 60 euro olacak.

İZMİR - MİDİLLİ FERİBOT SEFERLERİ NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Seferler 3 Mayıs itibarıyla başlayacak. İZDENİZ tarafından 2022 yılında yapılan seferler 2024 yılında çarşamba ve cuma kalkışlı olmak üzere başlayacak. Feribot dönemi ise 27 Eylül 2024 tarihinde bitecek. 

İzmir-Midilli sefer ücretleri ne kadar, kaç TL? İzmir-Midilli feribot seferleri fiyatı! - 1. Resim

İZMİR - MİDİLLİ FERİBOT SEFER SAATLERİ NEDİR?

Seferler 08.30’da Alsancak Limanı'ndan başlayacak ve Cuma- pazar günleri 17.00’de Midilli Limanı'ndan dönecek.

İZMİR MİDİLLİ ARASI NE KADAR SÜRÜYOR?

Feribot seferinin 2 saat 30 dakika sürmesi bekleniyor. 

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...