Tgrt Haber

Kabine Toplantısı, Ahlat'ta 25 Ağustos günü yapılacak

Editör: Sumru Tarhan / Kaynak: TGRT Haber
21 Ağustos 2024 16:12 - Güncelleme : 21 Ağustos 2024 16:13
Kabine Toplantısı, Ahlat'ta 25 Ağustos günü yapılacak

Normalde Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nden gerçekleştirilen Kabine Toplantısı ilk defa farklı bir yerde yapılacak. Malazgirt Zaferi nedeniyle Ahlat'ta düzenlendiği tahmin edilen toplantı neden Ahlat'ta yapılıyor merak konusu olmuştu. Toplantı 25 Ağustos günü gerçekleşecek.

Türkiye​'nin gündeminde yer alan konuların ele alındığı Kabine Toplantısı​ ilk defa başka bir yerde yapılacakken Ahlat​'ın önemi de gündeme geldi.

25 Ağustos'ta yapılacak olan toplantı saat kaçta, ne zaman merak ediliyorken detaylar bugün paylaşıldı.

KABİNE TOPLANTISI NEDEN AHLAT'TA YAPILIYOR, ÖNEMİ NEDİR?

25 Ağustos günü yapılacak olan toplantı bu ay Ahlat'ta yapılıyor.

Ahlat Belediye Başkanı Yavuz Gülmez, haberi duyururken 953'üncü yıl dönümü kutlanacak olan Malazgirt Zaferi​ etkinliklerinden de bahsetti.

Kabine Toplantısı, Ahlat'ta 25 Ağustos günü yapılacak - 1. Resim

Gülmez şu ifadeleri kullandı:

“Kabine toplantısı inşallah 25 Ağustos’ta Ahlat’ta yapılacak. Bizler de ciddi anlamda katkı vermeliyiz.

Dolayısıyla sizlerle bir toplantı yapalım, nasıl bir organize yapalım, Cumhurbaşkanımız başta olmak üzere bakanlarımızı burada en iyi şekilde nasıl ağırlayabiliriz, Türkiye’nin ve dünyanın dört bir tarafından misafirlerimiz gelecek, onları en iyi şekilde nasıl ağırlayabiliriz anlamında istişare yapalım ve konuşalım istedik sizlerle. Bu noktada görüş ve önerileriniz bizler için önemlidir."

2024 KABİNE TOPLANTISI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA OLACAK?

Türkiye'nin gündemine ilişkin konuların ele alındığı ve çeşitli kararların alındığı Kabine Toplantısı bu ay 25 Ağustos'ta gerçekleşecek.

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...