Tgrt Haber

Kahramanmaraş'ta hava nasıl? Kahramanmaraş'ta yarın hava nasıl olacak?

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT HABER
10 Şubat 2023 07:43 - Güncelleme : 10 Şubat 2023 09:02
Kahramanmaraş'ta hava nasıl? Kahramanmaraş'ta yarın hava nasıl olacak?

Türkiye genelinde deprem alanlarına yardımlar gönderilirken, NATO ve AB yanında 45 ülkeden de yardım teklifleri geldi. Kahramanmaraş'ta gerçekleşen 7,7 ve 7,6 şiddetindeki depremler büyük hasara neden oldu. Soğuk havanın da etkisini sürdürdüğü Kahramanmaraş'ta arama ve kurtarma çalışmaları devam ediyor. Peki, Kahramanmaraş'ta hava nasıl? Kahramanmaraş'ta yarın hava nasıl olacak?

Kahramanmaraş​'ta meydana gelen 7,7 şiddetindeki deprem​ sonrası bugün öğle saatlerinde 7,6 şiddetinde bir deprem daha meydana geldi. Artçı depremlerin de devam ettiği bölgede şuana kadar 17 bin 674'e yükseldi. Depremde 72 bin 879 kişi yaralanırken, 6 bin 444 bina yıkıldı. Peki, Kahramanmaraş'ta hava nasıl? Kahramanmaraş'ta yarın hava nasıl olacak? 

KAHRAMANMARAŞ'TA YARIN HAVA NASIL OLACAK?

Kahramanmaraş'ta yaşanan 7.7 büyüklüğündeki deprem, birçok illerden hissedildi. 6 Şubat Pazartesi günü öğle saatlerinde 7,6 şiddetinde bir deprem daha meydana geldi. Soğuk havanın da etkisini sürdüğü bölgelerde çalışmalar devam ediyor. Kahramanmaraş'ta 6 Şubat hava durumu kar yağışlı. Yarın ise Kahramanmaraş'ta gündüz hava sıcaklığı 4 °C olurken, akşam 1 °C civarında olacak.

Kahramanmaraş'ta hava nasıl? Kahramanmaraş'ta yarın hava nasıl olacak?

KAHRAMANMARAŞ'TA 2 BÜYÜK DEPREM 

Kahramanmaraş'ta meydana gelen 7.7 büyüklüğündeki deprem sonrası bugün öğle saatlerinde kuvvetli bir deprem daha meydana geldi. Sarsıntı Gaziantep, Diyarbakır, Şanlıurfa ve Ankara'da da hissedildi. AFAD​ Deprem ve Risk Azaltma Genel Müdürü Orhan Tatar​, "İkisi de birbirinden bağımsız, birbirini tetikleyen depremler. Kahramanmaraş'ta bölgede ciddi bir deprem aktivitesi var. 6,5 - 6,7 büyüklüklere kadar artçı sarsıntılar devam edecektir." dedi.

 

Kaynak: TGRT HABER

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...