Tgrt Haber

Kanal D'deki Yargı dizisinde korkulan oldu! Seyircileri yıkan haber doğrulandı..

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT HABER
25 Nisan 2023 13:02 - Güncelleme : 25 Nisan 2023 13:40
Kanal D'deki Yargı dizisinde korkulan oldu! Seyircileri yıkan haber doğrulandı..

Pazar akşamı yeni bölümü yayınlanan dizi Yargı'nın 62. bölüm fragmanı yayınlandı. Kritik olayların yaşanacağı dizide Ilgaz'ı zor zamanlar bekliyor. Sezon finale kısa süre kala izleyiciler, dizinin akıbetini merak ediyor.

Reyting rekorları kıran Yargı​ dizisinin başrolünde Pınar Deniz​ ve Kaan Urgancıoğlu​ yer alıyor. Yargı​'nın 62. bölüm fragmanı yayınlandı. Yeni bölüm fragmanda Ilgaz​ vurulurken, Turgut Ali’nin bağlantısı herkesi şaşırtacak. 

YARGI​ SEYİRCİSİ BU HABERLE YIKILDI!

Televizyon Gazetesi. Com'un aktardığı bilgiye göre, pisliğe bulaştığı ortaya çıkan ve Ilgaz’ın da bir yol bulmaya ikna çabası sonuç vermeyen Turgut Ali’nin silahından çıkan kurşun ile Ilgaz​ vurulacak. Birçok izleyici Ilgaz​ karakterinin öleceğine yönelik sezon başındaki fragmanın etkisindeydi…Şimdi de Ilgaz’ın vurulması ve sezon sonuna az bir zaman kalması ile dizinin hikayesinde ne tür gelişmeler yaşanacağı net değil ama heyecan arttı.

Sema Ergenekon’un başarılı senaryo matematiği ile 2 sezondur çok iyi reytingler elde eden Yargı​ dizisinde sona doğru gidilirken herkisin şaşıracağı sahneler yaşanacak.

YARGI​ OYUNCULARI!

Pınar Deniz​,

Kaan Urgancıoğlu​,

Mehmet Yılmaz Ak,

Uğur Aslan,

Zeynep Atılgan,

Başak Gümülcinelioğlu,

Uğur Polat

YARGI​ YENİ BÖLÜM FRAGMANI İZLE!

Kaynak: TGRT HABER
Sonraki Haber Yükleniyor...