Tgrt Haber

Kanal D'den Arka Sokaklar hamlesi! Rıza Baba tüyoyu verdi!

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT HABER
26 Nisan 2023 13:14 - Güncelleme : 26 Nisan 2023 14:54
Kanal D'den Arka Sokaklar hamlesi! Rıza Baba tüyoyu verdi!

Televizyon ekranlarının en uzun soluklu dizisi Arka Sokaklar, aniden ekran macerasını sonlandırmıştı. Oyuncular ve kanal yönetimi herhangi bir açıklama yapmazken, yeni gelişme paylaşıldı.

Son olarak 638. bölümüyle ekranda yer alan Arka Sokaklar​ dizisi bu tarihten itibaren ekranda yer almadı. Arka Sokaklar ile ilgili yeni bir gelişme yaşandı. İzleyenleri sevindirecek haberi başrol oyuncusu Zafer Ergin​ verdi. 

ARKA SOKAKLAR NEDEN YAYINLANMIYOR?

TGRT HABER'de daha önce belirttiğimiz gibi, kanal yönetimi Arka Sokaklar'ın tekrar başlaması için harekete geçti.  dizinin yapımcısı Türker İnanoğlu’nun sağlık sorunları nedeniyle 1,5 ay ara verilmişti. İzleyiciler dizisinin ne zaman başlayacağını araştırmaya başladı. Birkaç kez sete çıkacağı gündeme gelen diziyle kanaldan yeni bir haber geldi. Kanal yayın haklarını yapımcıdan almak için harekete geçti. Her şey yolunda giderse “Arka Sokaklar” kendi günü olan cuma akşamları yeniden sevenlerinin karşısında olacak.

Kanal D'den Arka Sokaklar hamlesi! Rıza Baba tüyoyu verdi!

ARKA SOKAKLAR NE ZAMAN BAŞLAYACAK? İŞTE RIZA BABA'NIN PAYLAŞIMI!

Birsen Altuntaş'ın haberine göre, Arka Sokaklar dizisini artık Kanal D​ İç Yapımlar çekecek. Arka Sokaklar dizisi yeni sezonda Kanal D’de seyirciyle buluşacak. Yapımcı Türker İnanoğlu​ bedelsiz olarak Kanal D İç Yapımlar’a devretmişti. Dizinin eski ekibiyle tek tek anlaşmalar yapılıyor. Özgür Ozan’ın “Eylülde buluşuruz” mesajının ardından dizinin Rıza Baba’sı Zafer Ergin’le Kanal D İç Yapımlar’la anlaştı. Zafer Ergin konuyla ilgili olarak  “Eski hikayenin yeni başlangıcı için, Hasan kardeşimle beraberiz….” mesajını yayınladı. Arka Sokaklar dizisinin çekimlerinin temmuz ortasında başlaması planlanıyor.

Kaynak: TGRT HABER
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...