Tgrt Haber
Aktüel - Aktüel
5 saat 17 dakika önce

2024 Ballon d'Or'u kimin kazandığı 28 Ekim'de belli olacak

France Football dergisi tarafından verilen 2024 Ballon d'Or ödüllerinin ne zaman açıklanacağı futbolseverler tarafından merak ediliyor. Ayrıca ödülü kazanan ismin sızdırıldığının iddia edilmesinin ardından 2024 Ballon d'Or kim kazandı sorusu da gündeme geldi.
Aktüel - Aktüel
5 saat 39 dakika önce

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Birleşmiş Milletler (BM) konuşması 24 Eylül günü olacak

Recep Tayyip Erdoğan, Birleşmiş Milletler'de konuşma gerçekleştirecek. Tüm dünyanın yakından takip edeceği BM konuşmasına kısa süre kala Cumhurbaşkanı Erdoğan ne zaman BM'de konuşacak merak edildi.
Aktüel - Aktüel
6 saat 17 dakika önce

Elçin Afacan, Bahar dizisinde Eylem karakteriyle rol alacak

Neslihan Yeşilyurt’un yönetmenliğini yaptığı Bahar, bu akşam ekranlara gelecek. İlk sezonu ile büyük ilgi toplayan dizinin başrolünde Demet Evgar yer aldı. 2. sezonla beraber 2 yeni isim de kadroya dahil oluyor.
Aktüel - Aktüel
6 saat 23 dakika önce

2024 Drone Dünya Kupası Türkiye etabı 28-29 Eylül'de İstanbul'da yapılacak

Uluslararası Hava Sporları Federasyonu (FAI) tarafından düzenlenen 2024 Drone Yarışları Dünya Kupası'nın Türkiye etabı bu hafta İstanbul'da düzenlenecek. Vatandaşlar tarafından Drone yarışları ne zaman, nerede yapılacak sorularının cevapları araştırılıyor.
Aktüel - Aktüel
6 saat 27 dakika önce

Kızıl Goncalar dizisinin 2.sezonu Pazartesi günü başlıyor

Kızıl Goncalar dizisi yeni sezonuyla izleyiciyle buluşacak. Özgü Namal, Özcan Deniz ve Mert Yazıcıoğlu’nun başrolü paylaştığı Gold Film imzalı dizi, 30 Eylül Pazartesi günü başlıyor.
Aktüel - Aktüel
7 saat önce

Bahar dizisinde Süreyya karakterini Büşra Pekin oynayacak

Show TV ekranlarında yayınlanan Bahar dizisinde 2 yeni oyuncu katılıyor. Dizi bu akşam yayınlanmaya başlarken Süreyya karakteri tanıtım fragmanında dikkatleri üzerine çekti.
Aktüel - Aktüel
7 saat 2 dakika önce

FIFA 25 Mobile 26 Eylül Çarşamba günü çıkacak

Dünyanın en popüler mobil futbol oyunlarından olan FIFA 25 Mobil'in ne zaman çıkacağı belli oldu. Oyunun yeni versiyonunda oyuncuların ekstra bir uygulama indirmeleri gerekmeyecek.
Aktüel - Aktüel
7 saat 14 dakika önce

Deha dizisinde Boran karakterini Çağan Efe Ak oynuyor

Taner Ölmez ve Ahsen Eroğlu gibi isimlerin kadrosunda yer aldığı Deha, Show TV ekranlarında yayınlanmaya başladı. İlk bölümü ile sosyal medyada gündem olan dizinin senaryosu ve oyuncuları izleyiciden tam not aldı. Boran karakterini kimin oynadığı ise merak konusu oldu.
Aktüel - Aktüel
7 saat 23 dakika önce

İstanbul Esenler, Tuzla ve Beykoz'da su kesintisinin biteceği saat belli oldu

Bugün İstanbul'un birkaç ilçesinde meydana gelecek olan kesintiler İSKİ sitesinden duyuruldu. 24 Eylül 2024 Salı günü Esenler su kesintisi ne zaman bitecek belli oldu.
Aktüel - Aktüel
7 saat 37 dakika önce

Gladyatör'ün 24 yıl sonra devam filmi 15 Kasım'da vizyona girecek

Oscar'da En İyi Film dahil beş ödül kazanan 2000 yapımı Gladyatör’ün 24 yıl sonra devam filmi geliyor. Ridley Scott'ın yönetmen koltuğuna oturduğu filmin ikinci serisinin 15 Kasım’da vizyona girmesi bekleniyor.
Aktüel - Aktüel
7 saat 39 dakika önce

Güneş tutulması Türkiye’den izlenemeyecek

Yılın ikinci Güneş tutulması doğa olaylarını takip eden vatandaşların gündeminde yer alıyor. Ekim ayının ilk haftasında başlayacak olan güneş tutulması, Güney Amerika’nın bazı bölgelerinde izlenebilecek.
Aktüel - Aktüel
8 saat 40 dakika önce

Roland Sallai, İsmail Jakobs Galatasaray-PAOK maçında UEFA listesinde yer almadığı için oynamayacak

Galatasaray ile PAOK 25 Eylül Çarşamba günü UEFA Avrupa Ligi kapsamında karşı karşıya gelecek. Sarı-kırmızılılardan Roland Sallai ve İsmail Jakobs'un neden oynamadığı ise taraftarlar tarafından merak edildi.
Aktüel - Aktüel
8 saat 50 dakika önce

Hayatını kaybeden Alp Kavasoğlu'nun cenazesi bugün Karacaahmet Mezarlığı'na defnedilecek

Makyaj sanatçısı olan Alp Kavasoğlu'nun vefat haberinin ardından sosyal medyada başsağlığı mesajları paylaşıldı. Üzücü olayı Fezi Altun sosyal medya hesabından duyurdu. Kimdir, kaç yaşında gibi sorular da gündeme geldi.
Aktüel - Aktüel
9 saat 1 dakika önce

KYK yüksek lisans yurt başvuru tarihi henüz duyurulmadı

YKS sınavı sonrasında milyonlarca öğrenci KYK yurt başvurularını tamamladı. Geçtiğimiz günlerde açıklanan ek tercih sonuçlarının ardından yatay/dikey geçiş yapan ve yüksek - doktora öğrencileri yurt başvurularının ne zaman başlayacağını araştırdı.
Aktüel - Aktüel
9 saat 22 dakika önce

Milli Eğitim Bakanlığı müfettiş yardımcılığı yazılı sınavları 23 Kasım'da yapılacak

Milli Eğitim Bakanlığı bünyesinde görevlendirilmek üzere 100 müfettiş yardımcısı istihdamı için yazılı sınav tarihi belli oldu. Öğretmenlik alanından başvuran adaylara yazılı sınav 23 Kasım Cumartesi günü yapılacak.
Aktüel - Aktüel
9 saat 31 dakika önce

Hakem Benoit Bastien'in yönettiği Fenerbahçe maçlarının istatistikleri

Fenerbahçe-Union SG maçı bu hafta oynanacak. Karşılaşmanın başlamasına sayılı günler kala UEFA hakemin kim olacağını duyurdu. Yapılan duyuruya göre karşılaşmayı Fransız hakem Benoit Bastien yönetecek. Benoit Bastien'in Fenerbahçe istatistikleri taraftarlar tarafından merak ediliyor.
Aktüel - Aktüel
9 saat 36 dakika önce

Kullanıcılar Sahibinden sitesine giriş yaparken sorun yaşıyor

Alışveriş sitesi olan Sahibinden sitesinde araba, ev ve birçok ürün satışı gerçekleşiyor. Milyonlarca kişinin her gün sıklıkla ziyaret ettiği Sahibinden uygulamasında bazı erişim sorunlarının yaşanmasının ardından çöktü mü, neden açılmıyor araştırıldı.
Aktüel - Aktüel
9 saat 46 dakika önce

Ajax Beşiktaş maçının hakemi John Brooks istatistikleri

UEFA Avrupa Ligi kapsamında oynanacak olan Ajax-Beşiktaş maçının hakeminin kim olduğu açıklandı. UEFA tarafından açıklanan bilgilere göre karşılaşmayı yönetecek İngiliz hakem John Brooks'un Beşiktaş istatistikleri gündeme oldu.
Aktüel - Aktüel
9 saat 51 dakika önce

KPSS DHBT sonuçları 16 Ekim'de ÖSYM tarafından açıklanacak

Bu yıl 22 Eylül 2024 tarihinde gerçekleşen Din Hizmetleri Alan Bilgisi sınavı tamamlandı. Katılım sağlayan binlerce aday ise ÖSYM tarafından sonuçların açıklanmasını bekliyor. Ne zaman açıklanacağı ÖSYM takviminde yer aldı.
Aktüel - Aktüel
10 saat 15 dakika önce

Galatasaray Kasımpaşa maçının biletlerinin bu hafta satışa çıkması bekleniyor

Trendyol Süper Lig'in 7. haftasında Galatasaray-Kasımpaşa maçı oynanacak. ARENA Park'ta oynanacak olan karşılaşmayı stadyumdan izlemek isteyenler maç biletleri satışa çıktı mı, ne zaman çıkacağını beklemeye başladı.
Sona Git