Tgrt Haber
Aktüel - Aktüel
8 saat 57 dakika önce

Sokak hayvanları yasa teklifinden ötanazi kelimesinin çıkması sokak köpeklerinin uyutulmamasına işaret mi?

Türk Veteriner Birliği’nin görüşlerini bildirdiği Meclis komisyonunda, AK Parti’nin verdiği önerge ile Sokak Hayvanları Yasa teklifinden ötanazi kelimesi çıkarıldı.
Aktüel - Aktüel
20 saat 39 dakika önce

Entertech İstanbul Teknokent, girişimcileri Avrupa’ya açıyor

İstanbul Üniversitesi ve İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa olarak iki Ar-Ge üniversitesinin paydaş olduğu tek Teknokent olma özelliği taşıyan Entertech İstanbul Teknokent, tarım ve gıda alanında yenilikçi Türk girişimlerini Avrupa pazarına taşımak için Amsterdam'da teknoloji girişimcilerinin Avrupa geneline açılmasını sağlayan, iş birlikçi bir ortamda yenilikçi ve etkili çözümler sunarak teknoloji firmalarının küresel pazarlarda başarılı olmalarını destekleyen Exelerate ile güçlerini birleştiriyor. Entertech Netherlands Expanding Programı,  Türkiye'nin teknoloji ve inovasyon ekosistemini uluslararası arenada tanıtma ve güçlendirme amacını taşıyor.
Aktüel - Aktüel
22 Temmuz 2024 - 15:30

Mike Tyson ve Jake Paul maçı 15 kasım 2024 tarihinde yapılacak

Dünyanın en popüler Youtuberlarından biri olan Jake Paul ve efsane boksör Mike Tyson arasında yapılacak olan boks maçı ertelenmişti. Son açıklanan bilgilere göre Mike Tyson ve Jake Paul maçının ne zaman yapılacağı belli oldu.
Aktüel - Aktüel
22 Temmuz 2024 - 14:54

Fenerbahçe Lugano'ya yenilirse Dinamo Kiev-Partizan eşleşmesinin kaybedeni ile karşılaşacak

UEFA tarafından yapılan kura çekimlerinin ardından Fenerbahçe'nin Lugano'ya yenilmesi durumunda kimle karşılaşacağı belli oldu.
Aktüel - Aktüel
22 Temmuz 2024 - 14:26

Trabzonspor Ruzomberok'a yenilirse karşılaşacağı muhtemel rakipler belli oldu

UEFA Avrupa Ligi 2. ön eleme turunda temsilcimiz Trabzonspor, Ruzomberok ile karşı karşıya gelecek. UEFA tarafından yapılan kura çekiminin ardından Trabzonspor'un Ruzomberok'a yenilmesi durumunda Konferans Ligi'nde kimle karşılaşacağı belli oldu.
Aktüel - Aktüel
22 Temmuz 2024 - 13:55

İzmir’de 90 dakika süresince ücretsiz aktarma dönemi başladı

İzmir’de toplu ulaşıma teşvik amaçlı ilk binişten itibaren 90 dakika ücretsiz aktarma yapmaya imkan tanıyan sistem 22 Temmuz Pazartesi (bugün) itibarıyla başladı.
Aktüel - Aktüel
22 Temmuz 2024 - 13:55

Fenerbahçe Lugano'ya yenilirse Avrupa Ligi 3. eleme turuna düşecek

UEFA Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turu karşılaşmaları kapsamında Fenerbahçe ve Lugano karşı karşıya gelecek. Fenerbahçe'nin Lugano'ya yenilirse UEFA Avrupa Ligi 3. eleme turuna düşecek.
Aktüel - Aktüel
22 Temmuz 2024 - 10:22

Joe Biden için 25. madde kapsamında görevden alınma çağrısı!

ABD Başkanı ve Demokrat Parti’nin başkan adayı Joe Biden, kişisel sosyal medya hesabından adaylıktan çekildiğini anlatan bir mektup yayınlamasının ardından Cumhuriyetçi Parti, Beyaz Saray’dan da ayrılması gerektiğini söyledi.
Aktüel - Aktüel
22 Temmuz 2024 - 09:41

Marmaris'te devre mülk sahibi olun

Marmaris'te devre mülk sahibi olun
Aktüel - Aktüel
22 Temmuz 2024 - 00:33

Van Gölü’nde rüya gibi bir manzara: Kızıl dolunay ve yakamoz şöleni!

Van Gölü'nün üzerinde parlak bir kızıl renkte yükselen dolunay, bulutların arasından süzülerek gökyüzünde güzel görüntüler oluşturdu. Bu muhteşem manzara eşliğinde, gölde muhteşem bir yakamoz oluşumu da gözlemlendi…
 - İşte ilk 10'a giren isimler
19 Temmuz 2024 - 21:31

"Çözen Kazanır" sonuçları (19 Temmuz) açıklandı! İşte ilk 10'a giren isimler

TGRT Haber, izleyicilerin yarıştığı, farklı ve interaktif formattaki yarışma "Çözen Kazanır" ile ekranlara damga vurmaya devam ediyor. ''Çözen Kazanır'' yarışma programı hafta içi her akşam saat 21.00’da Alper Altun’un sunumuyla ekranlara geliyor. İşte son yarışmada ilk 10'a giren isimler.
Aktüel - Aktüel
19 Temmuz 2024 - 14:31

Sistemleri olumsuz etkileyen yazılım sorunu nedeniyle THY, 84 seferini iptal etti

19 Temmuz Cuma günü Türkiye’de ve dünyada birçok sektörü etkileyen yazılım hatasından Türk Hava Yolları da olumsuz etkilendi.
Aktüel - Aktüel
19 Temmuz 2024 - 11:23

Trendyol e-ticaret sitesinde erişim sorunu yaşamakta! Sepeti onayla sonrası çöktü mü merak edildi

19 Temmuz 2024 tarihinde ilk decacorn şirketi olan İstanbul merkezli Trendyol e-ticaret sitesinde erişim sorunları olduğu gündeme geldi.
Aktüel - Aktüel
19 Temmuz 2024 - 11:19

Oyun sektörü durdu! Valorant, EA, Steam, Minecraft çöktü ancak oyun sunucularında sorun yaşanmıyor

Tüm dünyayı olumsuz etkileyen CrowdStrike güncellemesi sonrası yüzlerce uçuş ve sağlık sistemi etkilenirken oyun sektörü de çöktü. Valorant, EA, Steam, Minecraft'ta yaşanan network sorunları nedeniyle çöktü mü haberleri derin bir şekilde araştırılıyor.
Aktüel - Aktüel
19 Temmuz 2024 - 10:58

Küresel şirketlerden çöktü mü sorusuna cevap geliyor! AJet, THY, Denizbank ve pek çok şirket sorunları belirtiyor

Dünya genelinde bilgisayar yazılım şirketlerinde yaşanan sorundan dolayı birçok sektör etkilenirken Türk Hava Yolları’nda biletleme ve rezervasyon sistemlerinde aksama yaşandı.
Aktüel - Aktüel
19 Temmuz 2024 - 09:15

Kamuda tasarruf paketi Meclis’ten geçti, 1 Ocak 2024 tarihinde yürürlüğe girecek! Genelge tedbirlerindeki 31 madde

18 Temmuz 2024 tarihinde toplanan Meclis Genel Kurulu’nda kamuda tasarruf tedbirlerini içeren yasa teklifi kabul edildi. Teklifle tasarruf tedbirlerini izleme, denetleme ve raporlama yetkisi Hazine ve Maliye Bakanlığı’nda olacak.
Aktüel - Aktüel
18 Temmuz 2024 - 19:19

Tavuğa alışan tilkiye makarna ziyafeti: İdare edeceksin!

Kastamonu’da evinin önüne gelen tilkiyi makarna ile besleyen vatandaşın, “Bu akşam tavuk yok, makarna ile idare edeceksin" sözleri renkli anlara sahne oldu. Görüntülerde Bostancı'nın tilkiye "Kamil" diye hitap etmesi dikkat çekti.
Aktüel - Aktüel
18 Temmuz 2024 - 17:25

18 Temmuz İstanbul Kadıköy Caddebostan'da yaşanan elektrik kesintisi 17.20'te sona erecek

Bugün İstanbul'un Kadıköy ilçesinde 9 bölgeyi etkileyen elektrik kesintisi yaşanıyor. Caddebostan ve Feneryolu gibi kalabalık bölgelerde yaşanan elektrik kesintisinin ne zaman sona ereceği merak ediliyor. Vatandaşlar elektriklerin ne zaman geleceğini araştırmaya başladı.
Aktüel - Aktüel
18 Temmuz 2024 - 16:37

İzmir Gaziemir yangını nedeniyle Adnan Menderes Havalimanı'nda bazı seferler düzenlenemiyor

Gaziemir ve Buca ilçeleri arasında yer alan ormanlık alanda çıkan yangın rüzgarın etkisiyle büyüdü. Yangından yükselen duman nedeniyle İzmir Adnan Menderes Havalimanı'nda seferlerde aksama yaşanıyor.
Aktüel - Aktüel
18 Temmuz 2024 - 15:41

Valorant Gece Pazarı'nın 8-9 Ağustos tarihleri arasında geleceği tahmin ediliyor

Riot Games'in popüler oyunu Valorant'ta oyuncuların indirimli silah kaplamaları satın almasına imkan sağlayan Gece Pazarı'nın ne zaman geleceği tekrardan gündem oldu. Uzun süredir oyuna eklenmeyen Gece Pazarı iddialara göre 2024 Ağustos ayında geliyor.
Sona Git