Tgrt Haber

Kendi Düşen Ağlamaz Serkan kimdir, gerçek adı ne? Enes Koçak instagram hesabı!

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT HABER
22 Haziran 2023 11:07 - Güncelleme : 22 Haziran 2023 15:06
Kendi Düşen Ağlamaz Serkan kimdir, gerçek adı ne? Enes Koçak instagram hesabı!

Kendi Düşen Ağlamaz dizisinde Serkan Darıca karakterini oynayan Enes Koçak, 2022 yılında Miss&Mr Model yarışmasında birinci oldu. Bu akşam TRT1 ekranında yayınlanacak dizi güçlü oyuncu kadrosuyla ilgi gördü.

Bu akşam, saat 20:00'de yayınlanan Kendi Düşen Ağlamaz​ dizisi TRT1​ ekranında olacak. Dizinin başrol oyuncularından biri de Serkan karakterini oynayan Enes Koçak oldu. Romantik komedi​ türündeki dizi, yaşanan olayları espirili bir dille seyirciye sunacak. 

KENDİ DÜŞEN AĞLAMAZ SERKAN KİMDİR?

Kendi Düşen Ağlamaz dizisinde Serkan Darıca karakteri, tamirhanede çalışan, eğlenceli biridir. Alize ile 1 yıl evli kalacak Serkan, zamanla bu evlilik fikrine alışacaktır. 

ENES KOÇAK KİMDİR, INSTAGRAM HESABI NE?

1999 doğumlu Enes Koçak, model ve oyuncudur. Genç oyuncu, 2022 Miss&Mr Model yarışmasında birinci olmuştur. Model yarışmasında birinci seçilen Enes Koçak, modellik çalışmalarının yanı sıra 2022 yılından itibaren Hakim, Kraliçe gibi çeşitli film ve dizilerde rol aldı. Oyuncu, Eneskocak_ kullanıcı adıyla sosyal medya hesabında 63 bin takipçiye sahiptir. 

Kendi Düşen Ağlamaz Serkan kimdir, gerçek adı ne? Enes Koçak instagram hesabı!

KENDİ DÜŞEN AĞLAMAZ'IN OYUNCU KADROSU 

  • Hakan Yılmaz,
  • Selen Soyder,
  • Eylül Tumbar,
  • Enes Koçak,
  • Berat Yenilmez,
  • Hivda Zizan Alp,
  • Yonca Şahinbaş
Kaynak: TGRT HABER
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Asiye 3 Eylül 2023 21:33

Çok iyi yeminle çok beyendim

Enes Koçak10 Temmuz 2023 18:18

Burcu ne

Sonraki Haber Yükleniyor...