Tgrt Haber

Kerem Bürsin'in yeni dizideki partneri belli oldu! Deneme çekiminde uyumları beğeni topladı!

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT HABER
28 Nisan 2023 08:42 - Güncelleme : 28 Nisan 2023 10:42
Kerem Bürsin'in yeni dizideki partneri belli oldu! Deneme çekiminde uyumları beğeni topladı!

Kerem Bürsin yeni dizisi için anlaşma sağladı ancak bir türlü partneri belli olmamıştı. Beklenen açıklama geldi. Kerem Bürsin'in yeni dizisi için partneri belli oldu.

Kerem Bürsin​'in yeni dizisi romantik komedi​ türünde olacak.  Partner arayışı devam ederken, sonunda isim belli oldu. Deneme çekimleri yapan ikilinin uyumu beğeni topladı. 

KEREM BÜRSİN'İN YENİ PARTNERİ BELLİ OLDU!

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre; Keren Bürsin yeni bir dizi​ projesi için anlaşma sağlamış ve partnerinin kim olacağı merak konusu olmuştu. Bürsin'in partnerinin kim olduğu sonunda belli oldu. Genç kuşağın yetenekli gözde oyuncularından Hafsanur Sancaktutan​, Kerem Bürsin’in yeni dizisinin başrol kadın yıldızı oldu. Kulislerden edinilen bilgilere göre, bir araya gelip deneme çekimi yapan iki oyuncunun çok iyi anlaştıkları, yan yana da çok yakıştıkları da konuşuluyor. 

Kerem Bürsin'in yeni dizideki partneri belli oldu! Deneme çekiminde uyumları beğeni topladı!

HAFSANUR SANCAKTUTAN KİMDİR?

 20 Mart 2000 doğumlu olan Sancaktutan, Rizelidir. Küçük yaşta oyunculuk ve tiyatro ile ilgilenmeye başladı. Yer aldığı tiyatro oyunlarında çeşitli kategorilerde ödül aldı. Gülperi dizisiyle ekran macerasına başlayan oyuncu, 2019 yılında Aşk Ağlatır adlı dizide "Ada Meryem Varlı" karakterini oynadı. Peş peşe birçok projede yer alan isim şuanda yeni dizisiyle gündemde.

HAFSANUR SANCAKTUTAN DİZİLERİ!

Gülperi, 

Aşk Ağlatır,

Son Yaz,

Darmaduman

Kaynak: TGRT HABER
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...