Tgrt Haber

Kılıçdaroğlu'ndan Hakan Fidan iddiası, 'Hazırlık yapılıyor'

07 Şubat 2015 18:34 - Güncelleme : 16 Şubat 2022 12:17
Kılıçdaroğlu'ndan Hakan Fidan iddiası, 'Hazırlık yapılıyor'

Şanlıurfa'da sivil toplum örgütü temsilcileriyle bir araya gelen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Kılıçdaroğlu, "Hakan Fidan'ın adaylığı öyle anlaşılıyor ki, başbakanlık koltuğu boş olması nedeniyle gelişiyor. Bu yüzden bir hazırlık yapılıyor" dedi. Çeşitli temaslarda bulunmak üzere kente gelen Kılıçdaroğlu, bir otelde sivil toplum örgütü temsilcileriyle buluştu. Basına kapalı gerçekleştirilen toplantı, yaklaşık 2,5 saat sürdü. Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) Müsteşarı Hakan Fidan'ın milletvekili aday adayı olmak üzere görevinden istifa etmesine ilişkin soru üzerine de Kılıçdaroğlu, şöyle konuştu: "Hakan Fidan'ın adaylığı öyle anlaşılıyor ki, başbakanlık koltuğu boş olması nedeniyle gelişiyor. Bu yüzden bir hazırlık yapılıyor."

Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın milletvekili sayılarıyla ilgili açıklamalarının hatırlatılması üzerine de "Sayın Cumhurbaşkanı benim muhatabım değil. Benim muhatabım sayın Davutoğlu'dur" diye konuştu.

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...