Tgrt Haber

Kişiye Özel Plaket

14 Ekim 2024 16:17 - Güncelleme : 14 Ekim 2024 16:21
Kişiye Özel Plaket

Plaket, herhangi bir konuda elde edilen başarıyı ya da bir katılımı ödüllendirmek amacıyla manevi bir simge olarak veriliyor. Bir yarışmada derece elde edene, bir buluş keşfedene ya da konferans gibi bir etkinliğe katılanlara plaket sunularak onurlandırılıyor. Yaptıkları hizmetlerden dolayı plaket alanlara özel metinlerle teşekkür ediliyor.  

Plaket Çeşitleri Nelerdir?

Kullanılan hammaddeye ve saklama kutusuna göre onlarca çeşit plaket bulunuyor. Cam tabak, ahşap, pirinç, gümüş tabak, plastik ve mermer malzemesinden yapılan plaketlere deri ve kadife malzemesinden kutu tasarlanabiliyor. Plaket siparişi vermeden önce yapılacak olan etkinliğe ve kurum imajına uygun bir plaket seçmek gerekiyor. 

Plaket Fiyatları Nasıl Hesaplanır?

Plaket fiyatları, siparişi veren kurumun tercihlerine göre değişkenlik gösteriyor. Seçilen hammaddenin niteliğine, kabartma metin gibi ekstra hizmete ve ürün alım sayısına göre plaket fiyatları değişiyor. Plaket alırken oluştururken fiyattan ziyade ürünün kalitesine odaklanılmalıdır. Çünkü sadece fiyat​ baz alınarak plaket siparişi verildiğinde ürünün niteliği düşüyor ve bu plaketi alan kişi nezdinde kurumun imajını zedeliyor.

Plaket Siparişi Nereden Verilir?

Plaket imalatı sektörünün öncü kuruluşlarından İstanbul Plaket, zengin ürün çeşidiyle Türkiye’nin her yerine hizmet veriyor. Eğitimden sağlığa, spordan sanata kadar birçok alanda müşterilerine plaket imalatı yapan İstanbul Plaket, müşteri ilişkilerini önemsediklerini, onların memnuniyeti için özverili bir şekilde çalıştıklarını ve plaket tasarımlarının şık, özgün ve kaliteli olmasına özen gösterdiklerini belirtiyor.

Kaynak: https://www.istanbulplaket.com/

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...