Tgrt Haber

Kısmet dizisi Taner kimdir, gerçek adı ne? Cenan Adıgüzel instagram hesabı!

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT HABER
23 Haziran 2023 14:30 - Güncelleme : 23 Haziran 2023 15:46
Kısmet dizisi Taner kimdir, gerçek adı ne? Cenan Adıgüzel instagram hesabı!

Cuma akşamları, saat 20:00'de yayınlanan Kısmet dizisi 2. bölümüyle bu akşam ekranda yer alacak. Başrolünde Cem Gelinoğlu ve Özge Özacar'ın yer aldığı dizide Taner karakteri sempatik tavırlarıyla merak ediliyor. İşte, Kısmet dizisi Taner'i Cenan Adıgüzel oynuyor.

Romantik komedi​ türündeki Kısmet dizisi FOX TV​ ekranında cuma günleri yayınlanıyor. İstanbul'un Galata ve Beşiktaş ilçelerinde gerçekleşen çekimler, zaman zaman platolarda da gerçekleşiyor. Komedi türündeki dizide, Taner karakteri seyircinin sempatisini kazandı. 

KISMET DİZİSİ TANER KİMDİR?

Taner Dağveren, yasadışı işler yaparak büyük servet sahibi olmuş, karizmatik ve hiperaktif bir adamdır. 35 yaşındadır. Melike’nin boşanmaya çalıştığı ikinci eşi olan Taner babası genç yaşta öldüğü için, bir suç imparatorluğunu yöneten macası Reis tarafından kendi oğlu gibi büyütülmüştür. 

CENAN ADIGÜZEL KAÇ YAŞINDA, NERELİ?

1 Temmuz 1994 doğumlu Cenan Adıgüzel Kayserilidir. Marmara Üniversitesi reklamcılık bölümünü yarıda bırakan Adıgüzel, oyunculuk eğitimi almaya başladı. İlk oyunculuk deneyimini ise “Görevimiz Komedi” isimli programda yaşadı. 
 Adıgüzel, 2017 yılında BKM Mutfak ailesine katıldı. Yılmaz Erdoğan önderliğinde bir sene süren çalışmalar ve eğitimler sonucu 2018 yılında “Çok Güzel Hareketler 2. Kuşak” ekibinin bir üyesi olarak televizyonda yerini aldı. Ekibin hem yazar hem oyuncularından olan Cenan Adıgüzel aynı zamanda ekibe 2022-2023 yıllarında kaptanlık yaptı. Ayrıca oyuncu “Çok Güzel Hareketler 2” bünyesindeki Altyapı ekibinin 2018-2023 yılları arasında kaptanlığını yaparak yeni ve yetenekli oyuncu adaylarının eğitimine katkıda bulundu.

KISMET DİZİSİ 2. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI 

 

Kaynak: TGRT HABER
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...