Tgrt Haber

Kısmetse Olur Aybüke kimdir, kaç yaşında, neden yok? Kısmetse Olur Aybüke instagram hesabı!

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT HABER
22 Şubat 2023 09:05 - Güncelleme : 22 Şubat 2023 11:09
Kısmetse Olur Aybüke kimdir, kaç yaşında, neden yok? Kısmetse Olur Aybüke instagram hesabı!

Kısmetse Olur programının ilk sezonu 2015 yılında izleyicisiyle buluştu. Uzun bir aradan sonra tekrar yayın hayatına başlayan Kısmetse Olur yarışması, büyük ilgi gördü. 12 Aralık'ta yayınlanan yarışma, büyük bir kitle tarafından ilgiyle izlenirken, yarışmacıların kim olduğu, ne iş yaptığı araştırılmaya başlandı. Peki, Kısmetse Olur ne saat kaçta başlıyor, hangi kanalda? Kısmetse Olur Aybüke Çangal kimdir? Cansel Ayanoğlu kimdir? Yaren Dağ kimdir? Erol Yıldırım kimdir? Kısmetse Olur Aşkın Gücü ne zaman?

Kısmetse Olur​ Aşkın Gücü’nün ilk bölümü yayınlanır yayınlanmaz sosyal medyada trend olmaya başladı. 9 erkek ve 9 kadının yer aldığı programda yarışmacılar en fazla oyu almak için yarışıyor. Haftanın 6 günü yayınlanan Kısmetse Olur ne zaman, saat kaçta? Kısmetse Olur yarışmacıları kimler?

KISMETSE OLUR AYBÜKE KİMDİR?

Kısmetse Olur yarışma programında dikkat çeken bir isim olan Aybüke Çangal, 25 Ekim 2001 doğumludur.  TikTok fenomeni olan Aybüke yayınladığı bir videoda boynuna 'Çakal' dövmesi yaptırmasıyla biliniyor. Genç fenomen Aybüke Çangal, üniversite eğitimini Beden Eğitimi üzerinde yaptığını belirtti.

Kısmetse Olur Aybüke kimdir, kaç yaşında, neden yok? Kısmetse Olur Aybüke instagram hesabı!

KISMETSE OLUR AYBÜKE INSTAGRAM HESABI 

Sosyal medyada geniş bir hayran kitlesine sahip Aybüke Çangal, yarışmaya katılmadan önce de Tiktok üzerinden yayın yapıyordu. Aybüke Çangal'ın sosyal medya hesabında 225 bin takipçisi mevcut. 

KISMETSE OLUR SAAT KAÇTA?

Kısmetse Olur Aşkın Gücüyarışma programı​ televizyon ekranlarında değil youtube​ platformunda yayınlanıyor. Kısmetse Olur haftanın 6 günü saat 18.00'de izleyicisiyle buluşuyor. 

KISMETSE OLUR AŞKIN GÜCÜ YARIŞMACILARININ KİM OLDUĞU ÖĞRENMEK İÇİN TIKLAYIN

KISMETSE OLUR YARIŞMACILARI

Kısmetse Olur kadın yarışmacıları isimleri; Yeliz, Yaren, Şeydanur, Simge, Aybüke, Cansel, Tuğçe ve Ayşenur

Kısmetse Olur erkek yarışmacıları isimleri; Serdar, Erhan, Bilek, Sedat, Erol, Zeyd, Kaan ve Oğulcan

Kaynak: TGRT HABER
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...