Tgrt Haber

Kısmetse Olur Furkan neden diskalifiye oldu? Kısmetse Olur Furkan Ağca neden yarışmadan ayrıldı?

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT HABER
19 Ocak 2023 08:05 - Güncelleme : 19 Ocak 2023 17:12
Kısmetse Olur Furkan neden diskalifiye oldu? Kısmetse Olur Furkan Ağca neden yarışmadan ayrıldı?

Kısmetse Olur yarışması haftanın 6 günü izleyicisiyle buluşuyor. Dün yayınlanan Gelinim Mutfakta Aşkın Gücü programında sunucu Öykü Serter yarışmacı Furkan'ın diskalifiye olduğunu duyurdu. Tüm yarışmacıların büyük bir şaşkınlık yaşaması sonrası Furkan'ın yerine yeni bir yarışmacının da geleceğini duyurdu. Peki, Kısmetse Olur Furkan neden yok? Kısmetse Olur Furkan Ağca neden diskalifiye oldu?

5 yıl aranın ardından tekrar izleyicisiyle buluşan Kısmetse Olur​ Aşkın Gücü yeni yarışmacılarıyla çok ses getirdi. Kısmetse Olur Aşkın Gücü youtube​ olatformunda izleyicisiyle buluşuyor. Dün yayınlanan Kısmetse Olur programında sunucu Öykü Serter, yarışmacılarda Furkan'ın diskalifiye olduğunu açıkladı. Peki, Kımsetse Olur Furkan neden diskalifiye oldu? 

KISMETSE OLUR FURKAN NEDEN YOK? 

Dün yayınlanan Kısmetse Olur Aşkın Gücü programında sunucu Öykü Serter, elenen Furkan ile ilgili, " Furkan'ın ön eleme aşamasında çok önem arz eden bilgileirni bizden gizliğini öğrendik. Kendisinde de teyidini almış olduğumuz için onunla vedalaşıyor, diskalifiye olduğunu duyurmuş oluyoruz" dedi.

Kısmetse Olur Furkan neden diskalifiye oldu? Kısmetse Olur Furkan Ağca neden yarışmadan ayrıldı?

FURKAN AĞCA KİMDİR?

Aslen Karslı olan Furkan Ağca, 21 yaşındadır. Boğa burcu olan Furkan e-ticaret ile uğraşmaktadır. 

KISMETSE OLUR NE ZAMAN YAYINLANIYOR? 

Öykü Serter'in sunumuyla yayınlanan Kısmetse Olur Aşkın Gücü haftanın 6 günü saat 18.30'da 'Kısmetse Olur Aşkın Gücü' adlı YouTube kanalında yayınlanıyor.

Kaynak: TGRT HABER
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...