Tgrt Haber

Kısmetse Olur ile tanınan Çağrı sözlüsünden ayrıldı: Ağlayarak Mutfak Bahane stüdyosunu terk etti

Editör: Şeyda Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
05 Temmuz 2024 15:32 - Güncelleme : 05 Temmuz 2024 15:32
Kısmetse Olur ile tanınan Çağrı sözlüsünden ayrıldı: Ağlayarak Mutfak Bahane stüdyosunu terk etti

Hafta içi her gün televizyon ekranlarında seyirciyle buluşan Mutfak Bahane isimli yemek yarışmasında Kısmetse Olur: Aşkın Gücü evlilik programıyla tanınan Çağrı, sözlüsü Başak’ın sert sözlerinin ardından stüdyoyu terk etti.

Mutfak Bahane isimli yemek yarışmasına ikinci kez katılma hakkı sunulan ve tartışmalarıyla gündeme gelen Çağrı-Başak çifti 25 Haziran Salı günü yayınlanan programda gergin anlar yaşadı.

MUTFAK BAHANE ÇAĞRI BAŞAK TARTIŞMASINDA NE OLDU?

Mutfak Bahane yarışmasına ikinci kez katılan Çağrı-Başak çiftinin arasında geçen tartışma​ ve ayrılık​ sözleri sosyal medyada gündem oldu.

Yarışmada yapılan tadım sırasında Çağrı’nın Başak’ın tabağına 3 puan vermesinin ardından Çağrı’nın “Artık bu ilişkiden çok yoruldum. Başak nikahtan kaçtıktan sonra aramız düzelmedi.” sözleriyle başlayan tartışma; Çağrı’nın Başak’ın tabağına “Sevgisiz tabak” demesiyle alevlendi.

Kısmetse Olur ile tanınan Çağrı sözlüsünden ayrıldı: Ağlayarak Mutfak Bahane stüdyosunu terk etti - 1. Resim

ÇAĞRI NEDEN STÜDYOYU TERK ETTİ?

Başak’ın “Buraya geldiğimden beri beni rezil ediyorsun, küçük düşürüyorsun. Ayrılmak istiyorsun. Burayı bahane yapıyorsun.” sözleriyle Çağrı ağlayarak söz yüzüğünü masaya koyup stüdyoyu terk etti.

ÇAĞRI İLE BAŞAK AYRILDI MI?

Çağrı’nın Başak’ı stüdyoda bırakıp gitmesiyle Başak söz yüzüğünü yere fırlattı.

KISMETSE OLUR ÇAĞRI KİMDİR?

Kısmetse Olur: Aşkın Gücü YouTube​ programıyla tanınan ve Mutfak Bahane programıyla gündeme gelen Çağrı’nın 26 yaşında oyuncu, model ve işletmeci olduğu biliniyor.

MUTFAK BAHANE SAAT KAÇTA BAŞLIYOR?

Mutfak Bahane isimli yemek yarışması hafta içi her gün 14.00 itibarıyla başlamakta.

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...