Tgrt Haber

Kısmetse Olur Ozan kimdir? Kısmetse Olur Aşkın Gücü Ozan instagram hesabı!

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT HABER
03 Mart 2023 15:33 - Güncelleme : 03 Mart 2023 17:27
Kısmetse Olur Ozan kimdir? Kısmetse Olur Aşkın Gücü Ozan instagram hesabı!

Haftanın 6 günü yayınlanan Kısmetse Olur Aşkın Gücü programın sunuculuğunu Öykü Serter üstleniyor. Kısmetse Olur programında son elenen ismi Zeyd oldu. Sosyal medyada çok konuşulan Kısmetse Olur Aşkın Gücü programında yeni katılan yarışmacılar, izleyenler tarafından araştırılıyor. Kısmetse Olur Ozan kimdir? Kısmetse Olur Aşkın Gücü Ozan instagram hesabı!

Kısmetse Olur​'da favori çiftlerden biri olan Tolga​ ve Aybüke yarışmadan ayrıldı. Son eleme bölümünde Kısmetse Olur Aşkın Gücü yarışmasında eleme adayları arasında Zeyd ve Sedat oldu. Yarışmacıların oylaması sonucu ise elenen isim Zeyd oldu. Yeni yarışmacı Ozan ise Zeyd yerine katılan isim oldu. 

KISMETSE OLUR OZAN KİMDİR, KAÇ YAŞINDA?

29 yaşında olan Ozan, Kısmetse Olur evine ilk geldiği günden itibaren dikkatleri üzerine çekti. Kimya Mühendisi olan Ozan Yakın, Kova burcudur. Kısmetse Olur Ozan şuan ise aile şirketlerine çalışıyor. 

Kısmetse Olur Ozan kimdir? Kısmetse Olur Aşkın Gücü Ozan instagram hesabı!

KISMETSE OLUR NEREDE YAYINLANIYOR?

Merakla beklenen Kısmetse Olur yeni formatıyla izleyicisiyle buluştu. Kısmet Olur Aşkın Gücü yarışma programı bu yıl Öykü Serter'in sunumuyla yayınlandı. Kısmetse Olur Aşkın Gücü youtube platformunda haftanın 6 günü saat 18.30'da izleyicisiyle buluşuyor. 

 

 

Kaynak: TGRT HABER
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Kismetse olur17 Eylül 2023 13:37

Elif nur yel

Sonraki Haber Yükleniyor...