Tgrt Haber

Kısmetse Olur Zeyd kaç yaşında? Zeyd Gümüştutan instagram hesabı!

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT HABER
21 Aralık 2022 16:36 - Güncelleme : 21 Aralık 2022 17:20
Kısmetse Olur Zeyd kaç yaşında? Zeyd Gümüştutan instagram hesabı!

7 yıl aranın ardından tekrar izleyicisiyle buluşan Kısmetse Olur, sosyal medyada çok konuşuluyor. Yeni adıyla Kısmetse Olur Aşkın Gücü programında 9 kadın ve 9 erkek yarışmacı bulunuyor. Yarışmacılar arasında dikkat çeken isimlerden biri de Zeyd Gümüştutan oldu. 2016 yılında Göz6 programına da katılan Zeyd Gümüştutan kimdir? Kısmetse Olur nerede yayınlanıyor?

Yeni bölümleriyle 12 Aralık tarihinde izleyicisiyle buluşan Kısmetse OlurAşkın Gücü​ yarışmasında toplamda 18 kişi yarışıyor. En yüksek puanı almak için yarışan adaylar arasında tanıdık bir isim çıktı. Yarışmacılardan Zeyd Gümüştutan daha önce bir programa katılmış ve burada dikkat çekmeyi başarmıştı. 

KISMETSE OLUR ZEYD KAÇ YAŞINDA?

1997 İstanbul doğumlu damat adayı Zeyd Gümüştutan daha önce Göz6 programına da katılmıştı. 25 yaşında olduğunu söyleyen Zeyd, 2016 yılında yayınlanan programda 26 yaşında olduğunu açıklamıştı. Zeyd eğitiminin de Uluslararası İlişkiler bölümünde devam ettiğini söyledi. 

Kısmetse Olur Zeyd kaç yaşında? Zeyd Gümüştutan instagram hesabı!

KISMETSE OLUR ZEYD INSTAGRAM HESABI NE?

Sosyal medyada yarışmada söylemleriyle çok konuşulan Zeyd, instagram hesabında 15 bin takipçiye sahiptir. 

KISMETSE OLUR YARIŞMACILARI BİLGİLERİ İÇİN TIKLAYIN!

KISMETSE OLUR NEREDE YAYINLANIYOR?

Merakla beklenen Kısmetse Olur yeni formatıyla izleyicisiyle buluştu. Kısmet Olur Aşkın Gücü yarışma programı bu yıl Öykü Serter'in sunumuyla yayınlandı. Kısmetse Olur Aşkın Gücü youtube​ platformunda haftanın 6 günü saat 18.30'da izleyicisiyle buluşuyor. 

Kaynak: TGRT HABER
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...