Tgrt Haber

Kısmetse Olur'da kim elendi? Kısmetse Olur kim geri geldi?

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT HABER
21 Ocak 2023 16:53 - Güncelleme : 21 Ocak 2023 17:22
Kısmetse Olur'da kim elendi? Kısmetse Olur kim geri geldi?

Haftanın 6 günü yayınlanan Kısmetse Olur Aşkın Gücü yarışmasında eleme yapıldı ve 2 kişi yarışmaya veda etti. Bu yıl Kısmetse Olur Aşkın Gücü yarışma programının sunuculuğunu Öykü Serter üstlendi. Televizyon ekranlarında yayınlanmayan program 6 gün saat 18:30'da youtube platformunda izleyicisiyle buluşuyor. Peki, Kısmetse Olur'da kim elendi? Kısmetse Olur kim geri geldi?

Kısmetse OlurAşkın Gücü​ yarışması uzun bir aranın ardından tekrar izleyicisiyle buluştu. Öykü Serter'in sunumuyla yayınlanan programın son bölümünde eleme heyecanı yaşandı. Favori gösterilen adaylar ödülün sahibi olurken, 1 kişi yarılmaya veda ediyor. Peki, Kısmetse Olur'da kim elendi? Kısmetse Olur kim geri geldi? 

KISMETSE OLUR'DA KİM ELENDİ?

Dün yayınlanan Kısmetse Olur Aşkın Gücü programında haftanın kazanan isimleri Tolga​ ve Aybüke olurken, yapılan oylama sonucu 2 kişi elem adayı oldu. Bu isimler ise Eslem ve Serdar oldu. 15 bin TL'lik ödül ortak olarak bölündü. Bu sebeple Eslem ve Serdar elendi. 

KISMETSE OLUR'DA ELENENLER GERİ DÖNDÜ

Kısmetse Olur yarışmasının yeni bölümünde elenen Zeyd, Tuğçe ve Serdar geri dönmek için Kısmetse Olur evine geldi. Oylama sonucunda 1 kişi yarışmaya geri dönecek.

Kısmetse Olur'da kim elendi? Kısmetse Olur kim geri geldi?

KISMETSE OLUR AŞKIN GÜCÜ HANGİ GÜNLER?

Kısmetse Olur Aşkın Gücü programı haftanın 6 günü YouTube'da yayınlanıyor. Kısmetse olur Pazar günleri hariç her gün izleyicilerle buluşuyor. Kısmetse Olur yeni bölümleri her gün saat 18.30'da yayınlanıyor.
Kaynak: TGRT HABER
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...