Tgrt Haber

Kızıl Deli Kahin kim? X Twitter'da Erzincan altın madeni göçmesi paylaşımı nedir?

Editör: Selçuk Hoş / Kaynak: TGRT Haber
14 Şubat 2024 09:26 - Güncelleme : 14 Şubat 2024 14:07
Kızıl Deli Kahin kim? X Twitter'da Erzincan altın madeni göçmesi paylaşımı nedir?

Kızıl Deli Kahin Erzincan altın madeni paylaşımı! X (Twitter) Milenyum Kahin kim? Erzincan'ın İliç ilçesinde yaşanan altın madeni faciası öncesi sosyal medyada ortaya çıkan bir paylaşım, dikkatleri üzerine çekti. İşte yaşananlar ve "Kızıl Deli Kahin" kimliği hakkındaki detaylar...

Kızıl Deli Kahin Erzincanaltın madeni​ paylaşımı! X (Twitter) Milenyum Kahin kim? Erzincan'ın İliç​ ilçesinde yaşanan altın madeni faciası öncesi sosyal medyada ortaya çıkan bir paylaşım, dikkatleri üzerine çekti. İşte yaşananlar ve "Kızıl Deli Kahin" kimliği hakkındaki gizem...

KIZIL DELİ KAHİN KİM?

Sosyal medyada "Kızıl Deli Kahin" olarak bilinen hesap, geçmişte yaptığı tahminleriyle tanınıyordu. Ancak son paylaşımı, Erzincan'ın İliç ilçesinde yaşanan altın madeni faciasıyla ilgili oldu. Kimliği hakkında net bir bilgi bulunmuyor.

5 GÜN ÖNCEDEN UYARI YAPILDI

Anagold Madencilik tarafından işletilen altın madeninde yaşanan faciadan tam 5 gün önce, "Kızıl Deli Kahin" hesabından tedbir alınması yönünde bir uyarı geldiği ortaya çıktı. Facia​ sonrası yapılan incelemelerde, bu uyarının dikkate alınmadığına dair spekülasyonlar ortaya atıldı.

Kızıl Deli Kahin Erzincan altın madeni paylaşımı! X (Twitter) Milenyum Kahin kim? - 1. Resim

KİMLİĞİ BELİRSİZ

"Kızıl Deli Kahin" olarak bilinen kişinin kimliği hala belirsizliğini koruyor. Sosyal medyada bu isim altında yapılan paylaşımların ardında kimin olduğu ve nasıl böyle tahminlerde bulunduğu merak konusu oldu. Yetkililerin ise bu konuda detaylı bir inceleme başlatacağı düşünülüyor.

TARTIŞMALAR SÜRÜYOR

Altın madeni faciası sonrası, "Kızıl Deli Kahin" paylaşımıyla birlikte tartışmalar da alevlendi. Facianın önceden önlenebilir bir durum olup olmadığı, sosyal medyada yapılan bu tür uyarıların ne kadar ciddiye alınması gerektiği gibi konular kamuoyunun gündemine geldi.

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...