Tgrt Haber

Kızılcık Şerbeti Aylin kimdir, gerçek adı ne? Hamide Akkuş kaç yaşında?

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT HABER
14 Nisan 2023 10:17 - Güncelleme : 14 Nisan 2023 11:15
Kızılcık Şerbeti Aylin kimdir, gerçek adı ne? Hamide Akkuş kaç yaşında?

Cuma akşamlarının reyting rekorları kıran dizisi Kızılcık Şerbeti, bu akşam 23. bölümüyle izleyici karşısına çıkacak. Kızılcık Şerbeti'nin yeni bölüm fragmanında Doğa ve Fatih'in arasında soğuk rüzgarlar esecek. Doğa'ya araba alan Fatih'in Aylin ile diyaloğu sinirleri gerdi.

Başrolünde Barış Kılıç​, Evrim Alasya​ ve Sıla Türkoğlu​'nun yer aldığı Kızılcık Şerbeti​ dizisi her hafta reytinglerde ilk sırada yer almayı başarıyor. Her hafta dikkat çeken konusu ve oyunculuk performanslarıyla sevilen Kızılcık Şerbeti​'ne katılan Hilal karakteri merak ediliyor. 

KIZILCIK ŞERBETİ​ AYLİN KİMDİR, KAÇ YAŞINDA?

 Fatih'in Doğa'ya araba almasının ardından ikilinin arası daha da bozuldu. Araba almaya giden ikiliyi Hilal karşıladı. Fatih'ten hoşlanan Hilal, Doğa'yı bir hayli sinirlendirdi. Kızılcık Şerbeti​ Hilal karakterine Hamide Akkuş oynuyor.

HAMİDE AKKUŞ KİMDİR, KAÇ YAŞINDA?

Sosyal medya hesabınıı aktif şekilde kullanan oyuncu Hamide Akkuş, 10 bin takipçiye sahiptir. Kızılcık şerbeti​'nde oynadığı Hilal karakteriyle araştırılan oyuncunun daha önce oynadığı dizilerle ilgili herhangi bir paylaşımı bulunmuyor. 

KIZILCIK ŞERBETİ​ YENİ BÖLÜM FRAGMANI!

 

Kaynak: TGRT HABER
Sonraki Haber Yükleniyor...