Tgrt Haber

Kızılcık Şerbeti Çimen kimdir, kaç yaşında? Selin Türkmen instagram hesabı!

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT HABER
27 Ocak 2023 09:49 - Güncelleme : 27 Ocak 2023 10:45
Kızılcık Şerbeti'nin Çimen'i Selin Türkmen'in sosyal medya paylaşımları

Her cuma saat 20:00'de izleyicisiyle buluşan Kızılcık Şerbeti dizisinin başrolünde Evrim Alasya, Sıla Türkoğlu ve Barış Kılıç'ın yer alıyor. Bu akşam 14. bölümü yayınlanacak dizide evin küçük kızını oynayan Selin Türkmen araştırılıyor. Oyuncu kadrosuyla dikkat çeken Kızılcık Şerbeti dizisinde rol alan Selin Türkmen kimdir, kaç yaşında, instagram hesabı ne?

Kızılcık Şerbeti'nin Çimen'i Selin Türkmen'in sosyal medya paylaşımları

Cuma günlerinin sevilen dizisi Kızılcık Şerbeti, güçlü oyuncu kadrosu ve hikayesiyle sosyal medyada trend olmaya devam ediyor. Cuma günleri yayınlanan dizide rol alan Çimen karakteri izleyici tarafından merak ediliyor. Peki, Kızılcık Şerbeti Çimen kimdir, kaç yaşında? Selin Türkmen instagram hesabı! 

KIZILCIK ŞERBETİ ÇİMEN KİMDİR?

Kızılcık Şerbeti dizisinde Kıvılcım'ın (Evrim Alasya) en küçük kızı Çimen'dir. Çimen lise öğrencisi ve ablasına çok düşkündür. Annesi ve anneannesi ile beraber oturan Çimen, zaman zaman annesine tartışmalar yaşıyor. Kızılcık Şerbeti Çimen karakterini Selin Türkmen oynuyor. 

SELİN TÜRKMEN KİMDİR, KAÇ YAŞINDA?

2000 doğumlu Selin Türkmen, İzmirlidir. 22 yaşındaki oyuncu Dokuz Eylül Üniversitesi Tiyatro Bölümü mezunudur. Kamera önü eğitimlerde alan Türkmen, birçok projede yer aldı. Şuan Selin Türkmen, Kızılcık Şerbeti dizisinde rol alıyor. 

Kızılcık Şerbeti Çimen kimdir, kaç yaşında? Selin Türkmen instagram hesabı!

SELİN TÜRKMEN DİZİLERİ

Marat - Sade

Hizmetçiler

İstanbul Efendisi

Yaşar Ne Yaşar Ne Yaşamaz

Ufak Bir Hata

Şark Dişçisi

 

 

 

Kaynak: TGRT HABER
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...