Tgrt Haber

Kızılcık Şerbeti Ertuğrul kimdir, gerçek adı ne? Kayra Şenocak dizi ve filmleri

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT HABER
15 Eylül 2023 15:07 - Güncelleme : 16 Eylül 2023 08:37
Kızılcık Şerbeti Ertuğrul kimdir, gerçek adı ne? Kayra Şenocak dizi ve filmleri

Bu akşam Show TV ekranında yayınlanacak Kızılcık Şerbeti'nin yeni kadrosuna 2 yeni oyuncu katıldı. Başrolünde Sıla Türkoğlu, Evrim Alasya, Müjde Uzman gibi isimlerin yer aldığı diziye Ertuğrul karakteriyle Kayra Şenocak dahil oldu.

Show TV'nin reyting rekorları kıran Kızılcık Şerbeti​ bu akşam saat 20:00'de yayında olacak. Dizinin 2. sezonundan itibaren izleyici karşısına çıkacak yeni karakter Ertuğrul'un Nursema​ ile bir bağlantısı olacak. 

KIZILCIK ŞERBETİ ERTUĞRUL KİMDİR?

Kızılcık Şerbeti Kayra, Nursema'nın yaptığı tabloları alacak. Ertuğrul'un gelmesiyle Umut​ ve Nursema evliliklerinde ufak çapta krizler yaşayacak. 

Kızılcık Şerbeti Ertuğrul kimdir, gerçek adı ne? Kayra Şenocak dizi ve filmleri

KAYRA ŞENOCAK KİMDİR?

25 Haziran 1975 doğumlu Kayra Şeocak, İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü'nden mezun oldu. Oyuncu asıl popülerliğini 1998 yılında şarkıcı Alişan ile birlikte oynadığı Aynalı Tahir dizisindeki "Bilal" karakteri ile ünlendi. Şenocak; Yarım Elma, Beşinci Boyut, Selena, Binbir Gece, Pulsar, Parmaklıklar Ardında, Şefkat Tepe, Arka Sokaklar ve Muhteşem Yüzyıl Kösem dizilerinde rol aldı. 

Kaynak: TGRT HABER
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...