Tgrt Haber

Kızılcık Şerbeti Fatih kimdir? Doğukan Güngör kimdir, kaç yaşında, nereli?

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT Haber
14 Kasım 2022 17:19 - Güncelleme : 14 Kasım 2022 17:50
Kızılcık Şerbeti Fatih kimdir? Doğukan Güngör kimdir, kaç yaşında, nereli?

Her Cuma saat 20.00'da yayınlanan Kızılcık Şerbeti ilk bölümünden itibaren sosyal medyada gündem oldu. Başrollerinde usta oyuncuların yer aldığı dizinin yönetmenliğini Hakan Kırvavaç'ın üstleniyor. İlk bölümü 28 Ekim'de yayınlanan Kızılcık Şerbeti'nin Fatih'i kimdir? Doğukan Güngör kimdir, kaç yaşında, nereli?

4. bölümüyle Cuma günü ekrana gelecek Kızılcık Şerbeti​ dizisi konusu ve oyunculuk performanslarıyla büyük beğeni topluyor. Dizinin konusu ise; muhafazakar ailenin içinde tanıdığı Ömer ile farklı bir ortamda bir araya gelen Kıvılcım​, Ömer'in kendisini olduğundan başka tanıyacağı endişesine kapılır. Ailelerin birbirleriyle çekişmesinin anlatıldığı dizinin oyuncuları kimler? 

KIZILCIK ŞERBETİFATİH​ KİMDİR?

Kızılcık Şerbeti​'nde Fatih​ rolüne Doğukan Güngör hayat veriyor. Fatih​, Sevdiği kızla evlenmek isteyen ancak yaşam tarzları farklkı olan ailelerin uyumunun arasında kalan bir gençtir. 

DOĞUKAN GÜNGÖR KİMDİR?

1 Temmuz 1996 doğumlu Doğukan Güngör, Ankara’da dünyaya geldi. Güngör, 2017 yılında Beykent Üniversitesi Oyunculuk Bölümü’ne girdi. Bu süreçte Othello, Umut, Bizim Köyün Adeti ve Hiç Kimsenin Öyküsü gibi birçok tiyatro oyununda yer aldı. Daha sonra Harika Uygur’la Chubbuck metodu üzerine çalıştı. İlk olarak ‘Meryem’ projesinde kamera karşısına geçti. Şuanda KızılcıkŞerbeti dizisinde rol alıyor. 

KIZILCIK ŞERBETİ​ OYUNCULARI 

Barış Kılıç ,

Evrim Alasya ,

Settar Tanrıöğer,

Sıla Türkoğlu ,

Doğukan Güngör

 

 

Kaynak: TGRT Haber
Sonraki Haber Yükleniyor...