Tgrt Haber

Kızılcık Şerbeti final mi, sezon finali mi yapacak? Çıkacak karar dizinin kaderini belirleyecek!

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT HABER
19 Nisan 2023 11:17 - Güncelleme : 19 Nisan 2023 13:04
Kızılcık Şerbeti final mi, sezon finali mi yapacak? Çıkacak karar dizinin kaderini belirleyecek!

Reyting rekorları kıran Kızılcık Şerbeti dizisi RTÜK tarafından verilen 5 hafta durdurma ve 1,5 milyon TL cezası nedeniyle ekrana gelmiyor. Çekimlerin durdurduğu dizide maddi zararın büyük olduğu belirtildi. Dizinin final mi, yoksa sezon finali mi yapacağı ile ilgili yeni bir iddia ortaya atıldı.

Başrollerini Evrim Alasya​, Barış Kılıç​ ve Sıla Türkoğlu gibi isimlerin paylaştığı Kızılcık Şerbeti​, RTÜK​ tarafından verilen 5 hafta durdurma ve 1,5 milyon TL cezası nedeniyle ekrana gelmiyor.

KIZILCIK ŞERBETİ FİNAL YAPABİLİR

Kızılcık Şerbeti'nin ne zaman başlayacağına dair araştırma yapılırken, yeni iddia izleyenleri üzdü. Mahkeme, eğer “Dizi devam etsin” derse 32 bölüm üzerinden düşünülen sezon finali akışında devam edecek. Mahkeme “RTÜK haklı” derse dizi 27. bölüm sonunda final yapacağı iddia edildi.

KIZILCIK ŞERBETİ EKİBİ MADDİ ZARARA UĞRADI!

Kadına şiddet​ sahnelerinden dolayı RTÜK tarafından Kızılcık Şerbeti dizisine verilen 5 hafta durdurma ve 1,5 milyon TL'lik cezasının ardından dizinin yayından kaldırılması tüm set ekibini de maddi olarak zarara uğrattı. Cezanın onaylanması durumunda dizi 19 Mayıs'ta ekrana gelecekken ekip de o zamana kadar herhangi bir ücret alamayacak. 

Kızılcık Şerbeti final mi, sezon finali mi yapacak? Çıkacak karar dizinin kaderini belirleyecek!

KIZILCIK ŞERBETİ OYUNCULARI!

Barış Kılıç (Ömer Ünal)
Evrim Alasya (Kıvılcım Arslan)
Settar Tanrıöğen (Abdullah Ünal)
Sıla Türkoğlu (Doğa Korkmaz)
Sibel Taşçıoğlu (Pembe Ünal)
Doğukan Güngör (Fatih Ünal)
Müjde Uzman (Alev Arslan)
Nilay (Feyza Civelek)
Mustafa (Emrah Altıntoprak)

 

Yaralanılan kaynak: Sina Koloğlu

 

Kaynak: TGRT HABER
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...