Tgrt Haber

Kızılcık Şerbeti Mustafa kimdir, gerçek adı ne? Emrah Altıntoprak kaç yaşında, instagram hesabı ne?

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT HABER
31 Mart 2023 16:29 - Güncelleme : 31 Mart 2023 16:59
Kızılcık Şerbeti Mustafa kimdir, gerçek adı ne? Emrah Altıntoprak kaç yaşında, instagram hesabı ne?

Cuma akşamları saat 20:00'de yayınlanan Kızılcık Şerbeti dizisi bu akşam 21. bölümüyle ekrana gelecek. Usta oyuncu kadrosu ve hikayesiyle beğenilen dizi, son haftasında reytinglerde ilk sırada yer aldı. Kızılcık Şerbeti dizisinde ailenin en büyük oğlu olan Mustafa karakteri araştırılıyor. Dizide Mustafa'yı Emrah Altıntoprak oynuyor. Emrah Altıntoprak'ın hayatı merak ediliyor.

Bu akşam yeni bölümü yayınlanacak Kızılcık Şerbeti​'nin oyuncuları merak ediliyor. Gerçek bir hayat hikayesinden uyarlanan dizi, reytingleri alt üst etmeyi başardı. Her bölümü merakla beklenen dizide Mustafa​ karakteri naifliği, sevecen tarafıyla izleyiciler tarafından seviliyor. Peki, Kızılcık Şerbeti Mustafa kimdir?

KIZILCIK ŞERBETİ MUSTAFA KİMDİR, GERÇEK ADI NE?

Kızılcık Şerbeti Mustafa, sakin, uyumlu biridir. Kavgayı hiç sevmeyen Mustafa eşine sadık biridir. Ailenin en sessiz ferdi olan Mustafa'yı Emrah Altıntoprak oynuyor. 

EMRAH ALTINTOPRAK KİMDİR?

Birçok tiyatro, sinema ve dizide rol alan oyuncu Emrah Altıntoprak, Bilgi Üniversitesi Sahne ve Performans Sanatları mezunudur. Emrah Altıntoprak, tiyatro çalışmaları yanı sıra Drawings and Dreams, Cinayet Masası İstanbul, Bir Başkadır, Menajerimi Ara, Ayak İşleri gibi film ve dizilerde oynadı. Altıntoprak son olarak Kızılcık Şerbeti dizisinde Mustafa karakterini oynuyor. 

Kızılcık Şerbeti Mustafa kimdir, gerçek adı ne? Emrah Altıntoprak kaç yaşında, instagram hesabı ne?

KIZILCIK ŞERBETİ OYUNCULARI 

Barış Kılıç (Ömer Ünal)
Evrim Alasya (Kıvılcım Arslan)
Settar Tanrıöğen (Abdullah Ünal)
Sıla Türkoğlu (Doğa Korkmaz)
Sibel Taşçıoğlu (Pembe Ünal)
Doğukan Güngör (Fatih Ünal)
Müjde Uzman (Alev Arslan)
Nilay (Feyza Civelek)
Mustafa (Emrah Altıntoprak)

Kaynak: TGRT HABER
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...