Tgrt Haber

Kızılcık Şerbeti Pembe kimdir, gerçek adı ne? Sibel Taşçıoğlu kaç yaşında, nereli, eşi kim?

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT HABER
17 Mart 2023 09:10 - Güncelleme : 17 Mart 2023 15:58
Kızılcık Şerbeti Pembe kimdir, gerçek adı ne? Sibel Taşçıoğlu kaç yaşında, nereli, eşi kim?

Cuma akşamlarının çok ses getiren yapımı Kızılcık Şerbeti saat 20:00'de izleyicisiyle buluşuyor. Başrollerinde Sıla Türkoğlu, Evrim Alasya, Barış Kılıç gibi isimleri yer aldığı Kızılcık Şerbeti'nde Pembe karakteri izleyiciler tarafından merak ediliyor. Kızılcık Şerbeti Pembe kim? Kızılcık Şerbeti oyuncuları gerçek isimleri! Sibel Taşçıoğlu kaç yaşında, nereli?

Seslendirme sanatçısı Sibel Taşçıoğlu​, televizyon ekranlarında önemli birçok projede rol aldı. Son olarak Kızılcık Şerbeti​ dizisinde rol alan oyuncunun hayatı izleyenler tarafından merak ediliyor. İşte Kızılcık ŞerbetiPembe​'nin gerçek ismi! 

KIZILCIK ŞERBETİPEMBE​ KİMDİR?

Kızılcık Şerbeti​'ndeki Pembe​ karakteri 3 evlada sahiptir. Eşi Abdullah​ ile görücü usulü evlenmiş ama ona zamanla aşık olmuştur. Pembe​ hayatını kocasına ve çocuklarına adamıştır. Evlatlarından, mutluluğu için fedakarlık yapmaktan kaçınmaz. Kızılcık ŞerbetiPembe​ karakterine usta oyuncu Sibel Taşçıoğlu​ hayat veriyor.

KIZILCIK ŞERBETİ​ HANGİ GÜN?

SİBEL TAŞÇIOĞLU​ KİMDİR?

28 Temmuz 1976 doğumlu Sibel Taşçıoğlu​, Bursalıdır. 1997 yılında İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümünü kanarak oyunculuk üzerine eğitim alan Taşçıoğlu, 2000 - 2003 yılları arasında Tiyatro Fora'da Yan Etkili Konuşmalar, Tekrar Çal Sam, Apaçık adlı oyunlarda oynadı. Taşçıoğlu, Murat Kolçak Köstendil ile evlidir.

Kızılcık Şerbeti Pembe kimdir, gerçek adı ne? Sibel Taşçıoğlu kaç yaşında, nereli, eşi kim?

SİBEL TAŞÇIOĞLU​ DİZİLERİ

Kırık Ayna,

Mühürlü Güller,

Yadigar,

Ekmek Teknesi,

Gözyaşı Çetesi,

Gönül Salıncağı,

Serçe,

Pulsar,

Medcezir

 

 

Kaynak: TGRT HABER
Sonraki Haber Yükleniyor...