Tgrt Haber

Kızılcık Şerbeti Umut hangi dizilerde oynadı? Kızılcık Şerbeti Umut gerçek adı ne? Serkan Tınmaz kaç yaşında, instagram hesabı nedir?

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT HABER
24 Mart 2023 13:05 - Güncelleme : 24 Mart 2023 16:57
Kızılcık Şerbeti Umut hangi dizilerde oynadı? Kızılcık Şerbeti Umut gerçek adı ne? Serkan Tınmaz kaç yaşında, instagram hesabı nedir?

Bu akşam 14. bölümüyle yayınlanacak dizi Kızılcık Şerbeti'nin başrolünde Evrim Alasya, Sıla Türkoğlu ve Barış Kılıç yer alıyor. Farklı kültürlerdeki ailelerin birbiriyle ilişkilerinin anlatıldığı Kızılcık Şerbeti dizisinde Umut karakteri araştırılıyor. Nursema ile evlenmek isteyen Umut karakteri oyunculuk performansıyla beğeni topluyor. Peki, Kızılcık Şerbeti Umut kim, gerçek adı ne? Serkan Tınmaz kaç yaşında, instagram hesabı nedir?

8 Ekim 2022'de yayınlanan Kızılcık Şerbeti​, yayın tarihinden itibaren en çok konuşulan diziler arasında yer aldı. Oyuncu kadrosuyla dikkat çeken dizide Nursema​'nın ile evlenmek isteyen Umut​'u oynayan oyuncu, beğeni topladı. Peki, Kızılcık Şerbeti Umut kim, gerçek adı ne? Serkan Tınmaz kaç yaşında, instagram hesabı nedir? 

KIZILCIK ŞERBETİ UMUT KİMDİR?

Kızılcık Şerbeti dizisinde Umut müzisyendir. Evlenmek isteyen Umut, Nursema'nın ailesini ikna etmesi gerekiyor. Umut karakterini Serkan Tınmaz oynuyor. Serkan Tınmaz karakteri hakkında ise;  "Umut’, birçok insan için cesaret kaynağı…" dedi. 

SERKAN TINMAZ KAÇ YAŞINDA, NERELİ? 

Serkan Tınmaz, 16 Aralık 1986 yılında doğdu. İstanbullu olan oyuncu, Çanakkale 18 Mart Üniversitesi Oyunculuk Bölümü mezunudur. Tınmaz, Kadir Has Üniversitesi Film ve Drama Bölümü Oyunculuk yüksek lisans programına başladı. Serkan Tınmaz oyunculuk kariyerine ise Aşk ve Devrim filmiyle attı. Birçok dizi ve filmde rol alan oyuncu şuanda Kızılcık Şerbeti dizisinde Umut karakterini oynuyor. 

KIZILCIK ŞERBETİ OYUNCULARI

Barış Kılıç,

Evrim Alasya,

Settar Tanrıöğen,

Sıla Türkoğlu,

Sibel Taşçıoğlu,

Doğukan Güngör,

Müjde Uzman,

Aliye Uzunatağan,

Feyza Civelek,

Ceren Yalazoğlu Karakoç,

Emrah Altıntoprak,

Feray Darıcı,

Selin Türkmen,

Özlem Çakar,

Oral Özer

Kaynak: TGRT HABER
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...