Tgrt Haber

Kızılcık Şerbeti'ne yeni oyuncu! Serdar karakteri Kıvılcım'ı çileden çıkaracak!

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT HABER
05 May 2023 14:31 - Güncelleme : 05 May 2023 15:36
Kızılcık Şerbeti'ne yeni oyuncu! Serdar karakteri Kıvılcım'ı çileden çıkaracak!

Başrolünde Evrim Alasya, Sıla Türkoğlu ve Barış Kılıç'ın yer aldığı Kızılcık Şerbeti dizisinin yeni bölümüne Serdar karakteri dahil olacak. Serdar, tüm dengeleri değiştirecek ve Kıvılcım'ın kurduğu tüm düzeni değiştirmeye çalışacak.

Reyting rekorları kıran Kızılcık Şerbeti​ dizisine bu hafta yeni oyuncu dahil olacak. Heyecanın eksik olmadığı dizi, televizyon ekranlarında en yüksek reytingi alan dizi oldu. İşte, Kızılcık Şerbeti'nin yeni kadrosu! 

KIZILCIK ŞERBETİ'NE YENİ OYUNCU!

Show TV’nin paylaştığı bilgilere göre; yapımcılığını Faruk Turgut’un üstlendiği, başrollerinde Barış Kılıç​, Evrim Alasya​, Settar Tanrıöğen, Sıla Türkoğlu,  gibi isimlerin yer aldığı Kızılcık Şerbeti'nin yeni bölümünde yeni oyuncu izleyenleri şaşırtacak.  bu akşam merakla beklenen yeni bölümüyle ekrana geliyor. Her Cuma ekrana gelen dizinin kadrosuna genç kuşağın sevilen isimlerinden Yiğit Dikmen dahil oldu.

Kızılcık Şerbeti'ne yeni oyuncu! Serdar karakteri Kıvılcım'ı çileden çıkaracak!

KIZILCIK ŞERBETİ SERDAR KİMDİR?

Kızılcık Şerbeti dizisine Serdar karakteri dahil olacak. Serdar adlı karaktere hayat verecek olan Yiğit Dikmen bu akşam yayınlanacak yeni bölümüyle izleyici karşısına çıkacak. Sönmez (Aliye Uzunatağan) ve Mustafa’nın (Emrah Altıntoprak) ortak olduğu lokantanın müşterisi olan Serdar’ın yolu Çimen’le (Selin Türkmen) kesişecek. Çimen ve Serdar’ın tanışmasıyla yaşanacak sürpriz gelişmeler ise dizide tansiyonu daha da yükseltecek.

Kaynak: TGRT HABER
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...