Tgrt Haber

Kızılcık Şerbeti'nin Pembesi meğerse evliymiş! 20 yıl eşini beklemiş!

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT HABER
11 Mart 2023 13:52 - Güncelleme : 11 Mart 2023 15:16
Kızılcık Şerbeti'nin Pembesi meğerse evliymiş! 20 yıl eşini beklemiş!

Cuma günleri yayınlanan Kızılcık Şerbeti dizisinde Pembe karakteri araştırılıyor. Oyuncu kadrosu ve hikayesiyle beğeni kazanan Kızılcık Şerbeti dün yayınlanan bölümüyle beğeni topladı. Kızılcık Şerbeti dizisinde Pembe karakterini usta oyuncu Sibel Taşçıoğlu oynuyor. Sibel Taşçıoğlu'nun eşiyle tanışma hikayesi de merak ediliyor. İşte uzun yıllar beklenen ve sonunda mutluluğa ulaşan bir hikaye!

Ekranlarda fırtına estiren Kızılcık Şerbeti​ dizisinde rol alan Sibel Taşçıoğlu​'nun eşi de merak ediliyor. 20 sene sonra tekrar karşılaştıktan sonra evlenme kararı aldı. Kızılcık Şerbeti​'nin Pembesi meğerse evliymiş! 20 yıl eşini beklemiş! 

KIZILCIK ŞERBETİPEMBE​ KİMDİR?

Kızılcık Şerbeti​ dizisindeki Pembe​ karakteri araştırılıyor. Kızılcık ŞerbetiPembe​ karakterini usta oyuncu Sibel Taşçıoğlu​ oynuyor. 28 Temmuz 1976 doğumlu Sibel Taşçıoğlu​, Bursalıdır. 1997 yılında İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümünü kanarak oyunculuk üzerine eğitim alan Taşçıoğlu, 2000 - 2003 yılları arasında Tiyatro Fora'da Yan Etkili Konuşmalar, Tekrar Çal Sam, Apaçık adlı oyunlarda oynadı. Taşçıoğlu, Murat Kolçak Köstendil ile evlidir.

SİBEL TAŞÇIOĞLU​ EŞİ KİMDİR?

Sibel Taşçıoğlu​, Murat Kolçak Köstendil ile evlidir. 20 yıl sonra yolları tekrar kesişen Sibel Taşçıoğlu​, 3 yıldır birlikte olduğu Murat Kolçak Köstendil ile evlendi. Kır düğününe çifti yakın arkadaşları yalnız bırakmadı. Düğüne İbrahim Kutluay-Demet Şener, Ayşegül Bafralı-İsmet Üstekin, Demet Evgar ve Hare Sürel gibi ünlü isimler de katılmıştı. Ayrıca Sibel Taşçıoğlu​'nun eşi, oyuncu Erkan Kolçak Köstendil'in akrabasıdır. 

Kızılcık Şerbeti'nin Pembesi meğerse evliymiş! 20 yıl eşini beklemiş!

 

 

Kaynak: TGRT HABER
Sonraki Haber Yükleniyor...