Tgrt Haber

Kolpaçino'nun Şahin'ini tanımak imkansız! 50 kilo veren oyuncu diyet tüyoları verdi

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT HABER
15 Ağustos 2023 10:07 - Güncelleme : 15 Ağustos 2023 15:44
Kolpaçino'nun Şahin'ini tanımak imkansız! 50 kilo  veren oyuncu diyet tüyoları verdi

Kolpaçino filminde Şahin karakteriyle hafızalara kazınan oyuncu Serkan Şengül, son görüntüsüyle şaşırttı. Kısa sürede kilo veren ve Kolpaçino filminin çekimlerinin başlayacağını söyleyen oyuncu, diyet sırlarını da anlattı.

Kolpaçino​ dizisinin çekimlerine başlayacak oyuncu Serkan Şengül, gazetecilerin sorularını cevapladı. Kilo verdiği gözlenen oyuncu tanınmakta zorlanırken, kilo verme​ sürecini de anlattı. 

KOLPAÇİNO OYUNCUSU VERDİĞİ KİLOLARLA DİKKAT ÇEKTİ 

Snob Magazin'de yer alan bilgilere göre, Değişimiyle dikkat çeken oyuncu, "Sağlığım için 55 kilo verdim. 134 kiloydum. Daha vermeyeceğim. Şafak Sezer​ beni mide ameliyatı​ yaptırdı. 1.60 cm. boy ve 135 kiloydum. İyiye gitmiyordum. Setlerde zorlanıyordum. Kendimi çok iyi hissediyorum. Sağlık açısından daha iyiyim. Ameliyathanede Kolpaçino'nun fon müziğini çaldılar" dedi. Film çekimlerine devam eden oyuncu, zayıf halinin filmi etkileyip etkilemediğinden de bahsetti. 

Kolpaçino'nun Şahin'ini tanımak imkansız! 50 kilo  veren oyuncu diyet tüyoları verdi

Şengül, "Kilo verince sempatikliğim gider gibi kaygınız oldu mu?" sorusuna, "Ama yüzümden gitmedi. Yüz aynı kaldı. Sağlık açısından ameliyat oldum. Seyirci buna da alışır. Sosyal medyada aktif olduğumuz için gözleri aşina oluyor" cevabını verdi.

Kolpaçino'nun Şahin'ini tanımak imkansız! 50 kilo  veren oyuncu diyet tüyoları verdi

 

Kaynak: TGRT HABER
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...