Tgrt Haber

Köprü ve otoyollar bayramda ücretsiz olacak

Editör: Selçuk Hoş / Kaynak: TGRT Haber
04 Nisan 2024 21:01 - Güncelleme : 04 Nisan 2024 21:02
Köprü ve otoyollar bayramda ücretsiz olacak

Bayramda köprü ve otoyollardan ücretsiz geçiş yapılacak mı sorusu merak ediliyordu. Ulaştırma Bakanı Abdulkadir Uraloğlu'ndan müjdeli haber: Köprü ve otoyollar 9 gün boyunca ücretsiz olacak! İşte detaylar...

Ramazan Bayramı yaklaşırken, vatandaşlar köprü ve otoyollarda ücretsiz geçişin olup olmayacağını merak ediyor. Bu yıl da geçmiş yıllarda olduğu gibi, bayram boyunca köprü ve otoyolların ücretsiz olup olmayacağı tartışma konusu oldu. Ancak Ulaştırma Bakanı Abdulkadir Uraloğlu'nun yaptığı açıklama, bu konudaki merakları sona erdirdi.

KÖPRÜ VE OTOYOLLAR ÜCRETSİZ Mİ 2024?

Ulaştırma Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, bayram süresince karayollarında alınan önlemleri ve köprü ile otoyollarda uygulanacak ücretsiz geçiş kararını duyurdu. Buna göre, Ramazan Bayramı boyunca köprü ve otoyollar 9 gün boyunca ücretsiz olacak.

Köprü ve otoyollar bayramda ücretsiz olacak - 1. Resim

ULAŞTIRMA BAKANI'NDAN MÜJDELİ HABER

Ulaştırma Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, yapmış olduğu açıklamada, bayram süresince köprü ve otoyolların ücretsiz olacağını belirtti. Bu kararla beraber, vatandaşlar bayram boyunca seyahatlerinde ekonomik olarak rahatlayacaklar.

YAVUZ SULTAN SELİM 3. KÖPRÜ ÜCRETLİ Mİ? OSMANGAZİ KÖPRÜSÜ ÜCRETLİ Mİ?

Bu köprüler için henüz bir 'ücretsiz' duyurusu yapılmadı.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...