Tgrt Haber
Aktüel - Aktüel
1 saat 14 dakika önce

Kerem Bursin’in sevgilisi olan Melisa Tapan’ın annesinin kim olduğu sosyal medyada çok konuşuldu

Geçtiğimiz günlerde gündeme gelen Kerem Bursin - Melisa Tapan çifti konuşulmaya devam ediyor. Sakıp Sabancı'nın torunu olan Melisa Tapan'ın özel hayatı ve aldığı eğitimler de merak konusu oldu.
Aktüel - Aktüel
1 saat 14 dakika önce

Kerem Aktürkoğlu'nun Benfica-Feyenoord maçında oynayıp oynamayacağı belli oldu

UEFA Şampiyonlar Ligi kapsamında Benfica yarın Feyenoord ile kendi evinde karşılaşacak. Maçın başlamasına saatler kala milli futbolcumuz Kerem Aktürkoğlu'nun oynayıp oynamayacağı merak edildi. Kerem Aktürkoğlu ve Orkun Kökçü'nün ilk 11'de yer alması bekleniyor.
Aktüel - Aktüel
1 saat 15 dakika önce

Galatasaray-Elfsborg maçının hakeminin kim olduğu açıklandı! Avrupa Ligi başlıyor

UEFA Avrupa Ligi maçları kapsamında Galatasaray-Elfsborg ile karşı karşıya gelecek. Maçın başlamasına saatler kala karşılaşmanın hakeminin kim olduğu açıklandı. Taraftarlar tarafından hakemin istatistikleri merak ediliyor.
Aktüel - Aktüel
1 saat 19 dakika önce

Auzef ara sınav saatlerinde değişiklik: İşte yeni sınav takvimi

AUZEF ara sınav tarihleri binlerce öğrencinin gündeminde yer alıyor. İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi internet sitesinde ara sınav saatlerinde değişiklik olduğu duyuruldu.
Aktüel - Aktüel
1 saat 47 dakika önce

TRT 1 ekranlarında hangi UEFA Avrupa ve Şampiyonlar Ligi maçlarının yayınlanacağı belli oldu

UEFA Avrupa, Konferans ve Şampiyonlar Ligi maçları TRT 1 ekranlarında yayınlanıyor. 2024-2025 sezonunda oynanacak olan Avrupa maçlarının yayınlandığı kanal netleşti. Futbolseverler ise TRT 1 tarafından verilecek maçları araştırmaya başladı.
Aktüel - Aktüel
2 saat 9 dakika önce

Galatasaray’ın Avrupa maçı yarın oynanacak

UEFA Avrupa Ligi'nde heyecan devam ediyor. Sarı kırmızılı ekibin ligin 3. haftasında oynayacağı Elfsborg karşılaşmasına kısa süre kala bugün Galatasaray maçının olup olmadığı da merak konusu oldu. Müsabaka canlı olarak TRT ve tabii ekranlarında yayınlanacak.
Aktüel - Aktüel
2 saat 12 dakika önce

Real Madrid-Borussia Dortmund maçında Arda Güler'in oynayıp oynamayacağı gündem oldu

Şampiyonlar Ligi kapsamında Real Madrid yarın Borussia Dortmund ile karşı karşıya gelecek. Karşılaşmanın başlamasına saatler kala milli futbolcu Arda Güler'in maçta oynayıp oynamayacağı merak edildi. Arda Güler'in maça ilk 11'de başlaması beklenmiyor.
Aktüel - Aktüel
2 saat 22 dakika önce

Benzin ve motorine indirim geldi! İşte 22 Ekim 2024 güncel akaryakıt fiyatları

Benzin ve motorinde indirimler birçok kişinin gündeminde yer alıyor. Uluslararası yaşanan gelişmelerin ardından brent petrol fiyatlarındaki dalgalanma akaryakıt fiyatlarını da etkiledi.
Aktüel - Aktüel
2 saat 54 dakika önce

MasterChef'te yeni takımlar: kaptanlık oyununu kazanan isim belli oldu

MasterChef’te kaptanlık oyununu kazanan isim ile yeni takımlar merak konusu oldu. Eleme gününün ardından yarışmacılar mavi takımın kaptanı olabilmek için kıyasıya mücadele etti.
Aktüel - Aktüel
10 saat 31 dakika önce

PTT 2024 yılında personel alımı yapacak mı? Başvuru şartları belli oldu 

PTT personel alımı ile ilgili gelişmeler yakından takip ediliyor. PTT yılda bir kere personel alımı yapıyor. PTT bünyesinde çalışmak isteyen vatandaşlar 2024 yılında personel alımı yapacak mı, başvuru şartları neler sorusuna cevap arıyor. 
Aktüel - Aktüel
11 saat 34 dakika önce

Kalpazan ekranlara damga vurdu: Kalpazan dizisi konusu ne, oyuncuları kimler? 

Show TV’nin yeni dizisi Kalpazan dizisi 1. bölümü ile 21 Ekim 2024 tarihinde ekranlara geldi. Kalpazan oyuncuları kimler, konusu nedir, nerede çekiliyor soruları gündem oldu. 
Aktüel - Aktüel
12 saat 44 dakika önce

UEFA Avrupa Ligi maç takvimi 2024! Avrupa Ligi FB, GS, BJK maçları ne zaman, saat kaçta başlayacak? 

Temsilci olan Türk takımlarının maç tarihleri belli oldu. Futbolseverler Avrupa Ligi FB, GS, BJK maçları ne zaman, saat kaçta başlayacağı sorusunun cevabını araştırmaya başladı. 
Aktüel - Aktüel
14 saat 9 dakika önce

Gözler MEB'e çevrildi! Sözleşmeli öğretmenlik mülakat sonuçları ne zaman? 

Sözleşmeli öğretmenlik mülakat sonuçları için nefesler tutuldu. 20 bin sözleşmeli öğretmen ataması için alınan ön başvuru ve sözlü sınav süreci Ağustos ayı itibarıyla tamamlandı. Sözleşmeli öğretmenlik mülakat sonuçlarının ne zaman açıklanacağı merak ediliyor. 
Aktüel - Aktüel
14 saat 43 dakika önce

21-25 Ekim haftası temettü dağıtacak şirketler belli oldu

21 Ekim ile 25 Ekim tarihler arasında Borsa İstanbul’da işlem gören 7 şirket temettü ödemesi yapacak. Milyonlarca yatırımcı temettü dağıtımı yapacak şirketler hakkında detayları öğrenmek istiyor. Bu hafta hangi şirket temettü dağıtıyor sorusu merak ediliyor. 
Aktüel - Aktüel
15 saat 43 dakika önce

Gülse Birsel'in Vural Çelik'e veda mesajı çok konuşuldu! Gülse Birsel kimdir? 

17 Ekim'de hayatını kaybeden Vural Çelik'e sosyal medya hesabından paylaştığı mesajla veda eden Gülse Birsel tepki toplamıştı. Ardından mesajı silen Gülse Birsel çok konuşuldu. Gülse Birsel kimdir, kaç yaşında soruları en çok araştırılan konular arasında yer aldı.  
Aktüel - Aktüel
16 saat 39 dakika önce

Görüntüler gündem oldu! Gözaltına alınan Dilan Polat kimdir? 

Dilan Polat ve Sıla Doğu’yla beraber paylaştığı son video gündemde yer almaya devam ediyor. Dilan Polat Sıla Doğu hakkında "hayasızca hareketler" suçundan soruşturma başlatıldı. Vatandaşlar Dilan Polat kimdir sorusunu araştırmaya başladı. 
Aktüel - Aktüel
17 saat 43 dakika önce

Juventus’tan Hoş geldin Arda Güler paylaşımı heyecanlandırdı! Juventus’un X hesabı çalındı mı? 

Juventus'un İngilizce hesabından atılan 'Hoş geldin Arda' tweeti gündem oldu. Real Madrid’de mutsuz olduğu iddia edilen Arda’nın Juventus'a transfer ihtimali konuşulurken Juventus’un X hesabı hacklendi mi? sorusu araştırılmaya başlandı.  
Aktüel - Aktüel
18 saat 10 dakika önce

TUS 2. dönem tercihleri alınmaya başlandı, kontenjanlar belli oldu 

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM), 2024 Tıpta Uzmanlık Eğitimi Giriş Sınavı (2024-TUS 2. Dönem) tercih işlemlerinin başladığını duyurdu. Ardından kontenjanlar ve TUS tercih nasıl yapılır sorusu gündeme geldi.
Aktüel - Aktüel
18 saat 28 dakika önce

FETÖ bağlantısı olan Cevdet Türkyolu, "Uzun Cevdet" lakabıyla biliniyor

FETÖ terör örgütü elebaşı olan Fetullah Gülen'in bugün ölüm haberi geldi. Elebaşının ölmesinin ardından örgütün başına geçebilecek olan isimler de gündeme geldi. Listenin başında ise Cevdet Türkyolu yer aldı.
Aktüel - Aktüel
18 saat 49 dakika önce

Deha dizisi İmre'yi oynayan Melis Sezen kimdir? 

Show TV’de yayınlanan Deha dizisinde 'İmre' karakterini oynayan Melis Sezen isminden söz ettirmeyi başardı. Ekranların sevilen isimlerinden biri olan Melis Sezen’in hayatına ilişkin detaylar merak konusu oldu. 
Sona Git