Tgrt Haber

Kuruluş Osman oyuncuları! Kuruluş Osman nerede çekiliyor, konusu nedir?

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT HABER
18 Ocak 2023 11:03 - Güncelleme : 18 Ocak 2023 12:00
Kuruluş Osman oyuncuları! Kuruluş Osman nerede çekiliyor, konusu nedir?

Burak Özçivit ve Yıldız Çağrı Atiksoy'un başrolünde yer aldığı Kuruluş Osman dizisi, her hafta çarşamba günü izleyicisiyle buluşuyor. Reytinglerde zirvede yer alan Kuruluş Osman dizisinde Osman bey, vergi isteyen Moğollara meydan okuyor. Bu akşam 113. bölümüyle izleyicisiyle buluşacak Kuruluş Osman oyuncuları! Kuruluş Osman nerede çekiliyor, konusu nedir?

Her hafta çarşamba günü ekranlara yer alan Kuruluş Osman​, bu akşam 113. bölümle izleyicisiyle buluşacak. Yayınlanan fragman sonrası Osman Bey'in mücadelesi herkes etkileyecek. 1929'lu yılların anlatıldığı dizide Osman Bey, oğulları Orhan ve Alaeddin'le Bitinya'da yeni bir döneme adım adım ilerlediği işleniyor.  Peki, Kuruluş Osman oyuncuları! Kuruluş Osman nerede çekiliyor, konusu nedir? 

KURULUŞ OSMAN OYUNCULARI

Burak Özçivit,

Özge Törer,

Yıldız Çağrı Atiksoy,

Burak Çelik

Kuruluş Osman oyuncuları! Kuruluş Osman nerede çekiliyor, konusu nedir?

KURULUŞ OSMAN NEREDE ÇEKİLİYOR?

Kuruluş Osman dizisinin çekimleri, İstanbul'un Beykoz ilçesine bağlı Riva bölgesinde, 360 dönüm arazi üzerine kurulan platoda gerçekleşiyor. Kurulan platoda kaleler, hamamlar, camiler, ve hanlar yer alıyor.  

KURULUŞ OSMAN KONUSU NEDİR?

Obasını, Yenişehir'e taşıyan Osman Bey, "divan" kurmak ister ancak bu süreçte Osman Bey'i içeriden zayıflatmak isteyen dost görünen düşmanlar için kendilerini gösterme alanı olacaktır. Osman Bey devlet kurma hedefi ile büyüdükçe, karşısına daha çok mücadele etmesi gereken düşman çıkacak. Osman Bey, dışarıda Bizans ile bir mücadele içine girecektir. Osman Bey, hedefini koymuştur, Bursa ve İznik'in yolunu açacak olan Marmara Hisarı'nın fethi!

 

Kaynak: TGRT HABER
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...