Tgrt Haber

Leyla Çiftkurt kimdir? Leyla Çiftkurt neden öldü? Aslı Çetiner kimdir?

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT HABER
01 Şubat 2023 10:12 - Güncelleme : 01 Şubat 2023 10:51
Leyla Çiftkurt kimdir? Leyla Çiftkurt neden öldü? Aslı Çetiner kimdir?

Sosyetenin ünlü isimlerinden Aslı Çetiner'in kızı üniversite için gittiği Londra'da ölü bulundu. Sosyetenin ünlü isimlerinden Aslı Çetiner'in, iş insanı Tahsin Çiftkurt'tan olan 24 yaşındaki kızı Leyla Çiftkurt, üniversite eğitimini sürdürdüğü Londra'daki evinde ölü bulundu. Peki, Leyla Çiftkurt kimdir? Leyla Çiftkurt neden öldü? Tahsin Çiftkurt kimdir, ne iş yapıyor?

Sosyetenin ünlü isimlerinden Aslı Çetiner ve iş insanı Tahsin Çiftkurt'un 24 yaşındaki kızları Leyla Çiftkurt, üniversite eğitimini sürdürdüğü Londra​'daki evinde ölü bulundu. Peki, Leyla Çiftkurt kimdir? Leyla Çiftkurt neden öldü? 

LEYLA ÇİFTKURT KİMDİR?

Sabah Gazetesi'nin Günaydın ekinde yer alan habere göre; Aslı Çetiner, kızı Leyla'dan haber alamayınca kızının arkadaşlarından yardım istemiş. Leyla'nın arkadaşları, polis eşliğinde evine girince Leyla'nın hayatını kaybettiğini görmüş. Leyla Londra'daki evinde ölü bulunmuş.

LEYLA ÇİFTKURT NEDEN HAYATINI KAYBETTİ? 

Aslı Hanım hemen Londra'ya gitmesi sonrası Leyla'nın ölüm nedeni merak edilmeye başlandı. Leyla Çiftkurt'un ölümü ile ilgili herhangi bir açıklama yapılmadı. 

ASLI ÇETİNER KİMDİR? 

Sosyetenin ünlü isimlerin Aslı Çetiner, ünlü otomotiv sektörünün ortaklarından biri. Sosyetenin sevilen isimlerinden Aslı Çiftkurt, tiyatroya merak sararak bir süre oyunculuk yaptı. "Hırsız Var" filminde, ardından da "Nefes Nefese" adlı gençlik dizisinde rol aldı. 

 

 

Kaynak: TGRT HABER
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...