Tgrt Haber

Malatya hava durumu 7 günlük! Malatya'da yarın hava nasıl olacak?

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT HABER
07 Şubat 2023 08:40 - Güncelleme : 07 Şubat 2023 09:24
Malatya hava durumu 7 günlük! Malatya'da yarın hava nasıl olacak?

Kahramanmaraş'ta meydana gelen deprem çevre illerden de hissedildi. Malatya, Kilis, Diyarbakır, Adana, Osmaniye, Şanlıurfa, Adıyaman, Gaziantep, ve Hatay'da da hissedilen deprem sonrası büyük yıkımlar meydana geldi. Deprem bölgelerinde kar yağışının da etkili olması vatandaşlara zor anlar yaşatıyor. Peki, Malatya hava durumu! Malatya'da yarın hava nasıl olacak?

Bölgede artçılar yaşanırken saat 13.24'te Kahramanmaraş​'ın Elbistan​ ilçesinde 7.6 büyüklüğünde bir deprem​ daha meydana geldi. Yaşanan deprem ve birçok artçı çevre illerden de hissedildi. Malatya​ ili de depremden etkilenen bölgeler arasında yer aldı. 

MALATYA'DA YARIN HAVA NASIL OLACAK?

Kahramanmaraş'ta yaşanan deprem çevre illerden de hissedildi. Soğuk hava dalgasının da etkili olduğu deprem bölgelerinde hava sıcaklıkları akşam saatlerinde eksi derecelere kadar iniyor. Yarın Malatya'da hava sıcaklığı -3°C civarında seyredecek.  

Malatya hava durumu 7 günlük! Malatya'da yarın hava nasıl olacak?

MALATYA'DA 15 SPORCU ENKAZ ALTINDA

Malatya'da çöken otelde, 11'i voleybolcu, 4'ü ampute futbolcu olmak üzere 15 sporcu enkaz altında kaldı. Yeni Malatyaspor, kaleci Ahmet Eyüp Türkaslan'ın enkaz altında kaldığını ve henüz kendisinden haber alınamadığını açıkladı.

 

 

Kaynak: TGRT HABER
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...