Tgrt Haber

Mardin ve Şırnak'tan acı haber! 2 şehit

01 Ekim 2015 16:47 - Güncelleme : 16 Şubat 2022 12:16
Mardin ve Şırnak'tan acı haber! 2 şehit

Mardin'de Nusaybin ve Midyat ilçeleri arasındaki dağlık kesimde sürdürülen operasyonda çıkan çatışmada yaralanan 2 askerden biri, tedavi gördüğü hastanede şehit oldu.

Beytüşşebap ilçesinde teröristlerce yola döşenen patlayıcının, askeri konvoyun geçişi sırasında infilak ettirilmesi sonucu bir asker şehit düştü, bir asker yaralandı.
Şırnak-Beytüşşebap karayolunun Taşarası mevkisinde teröristler tarafından yola döşenen patlayıcı, askeri konvoyun geçişi sırasında infilak ettirildi. Patlamada zırhlı araçta bulunan bir asker şehit oldu, bir asker yaralandı.  Yaralı asker, Şırnak Asker Hastanesinde tedavi altına alındı. Saldırıyı gerçekleştiren teröristlerin yakalanması için hava destekli operasyon başlatıldı.
MARDİN'DEKİ ASKER KURTARILAMADI

 Mardin'de güvenlik güçleriyle PKK'lı teröristler arasında çıkan çatışmada yaralanan 2 askerden biri, kaldırıldığı hastanede şehit oldu.
Alınan bilgiye göre, güvenlik güçlerinin terör örgütü PKK mensuplarına yönelik Nusaybin ve Midyat ilçeleri arasındaki kırsal alanda gerçekleştirdiği arazi arama tarama faaliyeti sırasında bir grup terörist tarafından uzun namlulu silahlarla ateş açılması sonucu yaralanan ve helikopterle Mardin Devlet Hastanesi'ne kaldırılan 2 askerden biri, müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...