Tgrt Haber

Marmaray'da arıza mı var? Seferlerde aksama yaşanıyor

Editör: Sumru Tarhan / Kaynak: TGRT Haber
07 Ekim 2024 10:17 - Güncelleme : 07 Ekim 2024 10:24
Marmaray'da arıza mı var? Seferlerde aksama yaşanıyor

7 Ekim günü Marmaray'da teknik bir arıza meydana geldi. Sabahın erken saatlerinde işe ve okula giderken Marmaray arızası ile karşılaşanlar ne zaman düzelecek bekliyor. X platformu üzerinden yapılan açıklama ile arızanın sebebi de belli oldu.

İstanbul'un en sık kullanılan toplu taşıma araçlarından biri olan Marmaray​'da bugün sorun yaşandı. Erken saatlerde başlayan arıza sonrası vatandaşlar isyan ederken seferler neden yok merak edilmişti.

Marmaray sosyal medya hesabı üzerinden yapılan açıklamaya göre enerji sistemindebazı sorunlar yaşandığı öğrenildi.

MARMARAY'DA ARIZA MI VAR, SEFERLER NEDEN YAVAŞ?

7 Ekim günü 09.30 civarında seferlerde yaşanan yavaşlık duraklarda kalabalığa sebep oldu. Her sabah yüzlerce kişinin kullandığı ulaşım aracı olan Marmaray'ın enerji sisteminde yaşanan sorundan dolayı seferler aksadı.

Bugün yapılan açıklama şöyle oldu:

"Sirkeci-Ayrılıkçesmesi-Suadiye istasyonları arasında saat 09.25'te enerji sistemlerinde meydana gelen teknik bir arıza sebebiyle Marmaray seferlerimiz gecikmeli olarak gerçekleştirilmektedir."

Marmaray'da arıza mı var? Seferlerde aksama yaşanıyor - 1. Resim

MARMARAY SEFERLERİ DÜZELDİ Mİ, NE ZAMAN DÜZELECEK?

Bugün erken saatlerde başlayan arıza henüz sona ermezken seferler gecikmeli olarak devam ediyor. Kısa süre içerisinde normal seyirde devam etmesi bekleniyor.

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Cem 7 Ekim 2024 13:00

Ulan bu marmaray işine bir çözüm bulmaları lazım sabah uykudan kalkıp işe gitmeye çalışırken böyle bir şey yaşamak hiç iyi değil

Sonraki Haber Yükleniyor...