Tgrt Haber

MasterChef dokunulmazlık mücadelesini kırmızı takım kazandı

Editör: Şeyda Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
25 Eylül 2024 09:41 - Güncelleme : 25 Eylül 2024 09:43
MasterChef dokunulmazlık mücadelesini kırmızı takım kazandı

MasterChef programının 24 Eylül Salı günü yayınlanan bölümünde dokunulmazlığın sahibi olan takım merak konusu oldu. Yarışmacılar dokunulmazlığın sahibi olmak için en lezzetli çay saati menüsü için kıyasıya mücadele etti.

Şeflerin yarışmacılardan çay saati için en lezzetli yiyecekleri hazırlamasını istemesinin ardından en başarılı yemekleri yaparak dokunulmazlık oyununu kazanan Kırmızı Takım​ oldu.

MASTERCHEF DOKUNULMAZLIĞI HANGİ TAKIM KAZANDI?

Masterchef Türkiye​ yarışmasının 24 Eylül Salı günü yayınlanan bölümünde yarışmacılar en iyi çay saati menüsünü hazırlamak için kıyasıya mücadele etti. Mehmet, Danilo ve Somer şeflerin değerlendirmeleriyle dokunulmazlığın sahibi kırmızı takım oldu.

MasterChef dokunulmazlık mücadelesini kırmızı takım kazandı - 1. Resim

MASTERCHEF 24 EYLÜL ELEME ADAYI KİM OLDU?

MasterChef’te kırmızı ve mavi takımlar en iyi çay saati lezzetlerini yapmak için yarıştı. Mavi takımdan en iyi tabağı çıkaran Alperen dokunulmazlığı aldı ve eleme adayı olarak Bera'yı seçti.

MasterChef dokunulmazlık mücadelesini kırmızı takım kazandı - 2. Resim

MASTERCHEF KAPTANLIK OYUNUNU KİM KAZANDI?

Şeflerin değerlendirmeleri sonucunda en başarılı yemeği yapan Akın kaptanlık oyununu kazanarak mavi takım​ kaptanı oldu.

MASTERCHEF TAKIMLAR NASIL OLDU?

Mavi takım

Akın – Kaptan
Eda
Alper
Semih
Kaan
Ezgi
Hakan
Erim
Bera
Nevzat

Kırmızı Takım

Zübeyde-kaptan
Onur
Emre
Kerem
Şirin
Beyza
Muratcan
Nigar
Ayşe

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Ayşe25 Eylül 2024 09:48

Masterchef'te yine heyecan dolu bir yarışma olacak gibi görünüyor, herkesin çay saati menüsünü ne kadar güzel sunacağını merak ediyorum

Sonraki Haber Yükleniyor...